|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm sonadım usta doğru kendinde değil ama baktığı yonde taş yok teşekkürler saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
seyrani usta sizi ilgilendirecek bir şey söylemediğmi sanıyorum .herkez gibi bende tahmini yorumumu söyledim bunda sizin yorum yapacağınız bir konu olmamalı .fazla profluğa gerek yok herkes herşeyi paylaşabileceği bir site olduğunu sanıyordum........................................ .................................................. ..
|
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm seyrani usta neden 10 adım olmalı ölçü saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]()
slm sonadım usta taş derken başının önündeki dikdörtgendenmi bahsediyosun yoksa ilerisinde bir kaya olabilecği ihtimali demek istiyosun teşekkürler saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
![]()
slm sonadım usta söylemezler söyletmezlerde anladın sen mevzuyu sözde yardım edecekler ama hepsi hikaye hep art niyetli hiçkimsenin kazanmasını istemeyen fitne insanlar dolu anladın sen mevzuyu hatta dışardakilerle ortak çalışanlar bile var ama kendi içimizdeki hainlerde temizlenecek zamanı gelince saygılar sevgiler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SONADIM ben ne dedigini yada ne demek istedigini anlamadım kardeşim
kaplumbaganın karşısına bak demişin sana katıldıgımı gösterdim sen ne anladın nerden baktın anlamadım neyse
![]() |
#17 |
Üye
![]()
slm yanlış anlaşılma olmuştur büyük ihtimalle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. sen cevredeki sekilli kayaları bulman lazım ... zaten malada götürecek olan onlar burada kücükten bir haritalanmıs sekli ...ama her ihtimali denemekte tabikide fayda vardır...buradaki malzemede muhtemelen toprak altında olmalı tabut seklindeki yerleştirme kaya belirlemiş... saygılar
![]() |
#19 |
Üye
![]()
slm teşekkür ederim usta yorumların için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben mi yanlış görüyörum düz taşta tüfek işretimi var
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|