|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 56016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ya nasip diyecemde MEÇHUL ustam çok zor bir yer bir iki gün burayla ilgili bilgi aldım. ve inceledim resmen hadi kaz beni çıkart diyor ama yasal yollardan yapmak istiyorum. çünkü buralar çok değerli yerler nekropol mezarlık gibi yanlış bir iş yapmak istemiyorum. onun için sizler gibi değerli ustalarımın yorumlarını almak istedim. hepinizden allah razı olsun. saygılar..
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
üst kısımdan bosluk tespiti yapınız.sıralı kapak gibi duruyor.
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 56016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustacığım boşluk tesbiti yaptım. çubuklar ne yana gideceklerini şaşırttı elimizde durmaz oldu. kaya üzerleri ve etrafı boşluk veriyor..
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
gerekli prosedür işlerini yaptıktan sora yolunuz açık olsun ozaman.
![]() |
#15 | |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
mezarcı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burda mezar yok taş kesim izleri.ayrıca tümlüsde yok .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostlar bir çorbada tuz biber olduğu gibi başka çeşnilerde olacakki tadı gelsin saygılar
![]() |
#18 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
arkadaşımız buranın çalışma sonucunu paylaşırsa hep beraber çeşnili bir yemek yeriz inş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Üye
![]()
dayı kardeş sizlerde burda nelerin var nelerin olmadıgını çok iyi biliyorsunuz .?
yaşamınız boyunca saglık ve sihhat diliyorum allaha emanet olun . durulmaması gereken yerde durulmayacagını çok iyi bilirim .hoşça kalın |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Üye
![]()
amed ustam burada mezar olmadığını nerden anladınız bu kadar işaret emare ve izler var neye istinaden böyle düşündünüz bir de yapılan yorumlara bozulmuş gibi bir durumunuz var, biri var biri yok diyor nedir bu yorumun aslı orda mezar yokta kandırmacamı yorumlar yapılıyor. öyle bir düşünceye vardım yanılıyormuyum, şaibeye düştüm. neler oluyor anlamdım. dayıcığım bir açıklama yaparsan sevinirim, saygılar
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|