Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 11-15-2009, 07:55 PM   #11
güldede
Tecrübeli Üye

güldede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 56016
güldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond repute

ya nasip diyecemde MEÇHUL ustam çok zor bir yer bir iki gün burayla ilgili bilgi aldım. ve inceledim resmen hadi kaz beni çıkart diyor ama yasal yollardan yapmak istiyorum. çünkü buralar çok değerli yerler nekropol mezarlık gibi yanlış bir iş yapmak istemiyorum. onun için sizler gibi değerli ustalarımın yorumlarını almak istedim. hepinizden allah razı olsun. saygılar..

Alt 11-15-2009, 08:55 PM   #12
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

üst kısımdan bosluk tespiti yapınız.sıralı kapak gibi duruyor.

Alt 11-15-2009, 10:19 PM   #13
güldede
Tecrübeli Üye

güldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond repute

ustacığım boşluk tesbiti yaptım. çubuklar ne yana gideceklerini şaşırttı elimizde durmaz oldu. kaya üzerleri ve etrafı boşluk veriyor..

Alt 11-16-2009, 02:58 PM   #14
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

gerekli prosedür işlerini yaptıktan sora yolunuz açık olsun ozaman.

Alt 11-16-2009, 05:30 PM   #15
MEZARCI
Banned

Tecrübe Puanı: 0
MEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond repute

Alıntı:
güldede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya nasip diyecemde meçhul ustam çok zor bir yer bir iki gün burayla ilgili bilgi aldım. Ve inceledim resmen hadi kaz beni çıkart diyor ama yasal yollardan yapmak istiyorum. çünkü buralar çok değerli yerler nekropol mezarlık gibi yanlış bir iş yapmak istemiyorum. Onun için sizler gibi değerli ustalarımın yorumlarını almak istedim. Hepinizden allah razı olsun. Saygılar..
güldede kardeşim 2863 sayılı tabiat ve kültür varlıklarını koruma kanunu mezarlıkların ve sit alanlarının kazılmasına izin vermiyor yani boşuna izin alıyım diye paranı ziyan etme dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma bırak adamlar rahat rahat uyusunlar yattığı yerde :d anladın sen onu. Saygılarımla

mezarcı
MEZARCI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-17-2009, 02:53 AM   #16
ahmed
Üye

Tecrübe Puanı: 9017
ahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond repute

burda mezar yok taş kesim izleri.ayrıca tümlüsde yok .
ahmed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-17-2009, 05:29 PM   #17
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm dostlar bir çorbada tuz biber olduğu gibi başka çeşnilerde olacakki tadı gelsin saygılar

Alt 11-18-2009, 05:10 PM   #18
ahmed
Üye

ahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond repute

görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
arkadaşımız buranın çalışma sonucunu paylaşırsa hep beraber çeşnili bir yemek yeriz inş.

Alt 11-18-2009, 05:29 PM   #19
ahmed
Üye

dayı kardeş sizlerde burda nelerin var nelerin olmadıgını çok iyi biliyorsunuz .?
yaşamınız boyunca saglık ve sihhat diliyorum allaha emanet olun .
durulmaması gereken yerde durulmayacagını çok iyi bilirim .hoşça kalın

Alt 11-19-2009, 01:05 AM   #20
güldede
Tecrübeli Üye

amed ustam burada mezar olmadığını nerden anladınız bu kadar işaret emare ve izler var neye istinaden böyle düşündünüz bir de yapılan yorumlara bozulmuş gibi bir durumunuz var, biri var biri yok diyor nedir bu yorumun aslı orda mezar yokta kandırmacamı yorumlar yapılıyor. öyle bir düşünceye vardım yanılıyormuyum, şaibeye düştüm. neler oluyor anlamdım. dayıcığım bir açıklama yaparsan sevinirim, saygılar

Etiketler
Yok