Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 05-25-2010, 06:20 PM   #11
turk30
Tecrübeli Üye

turk30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 77018
turk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond reputeturk30 has a reputation beyond repute

samet arkadaşım sen yorumunda kır parçala tarzında yorum yapmışsın kır patlat olmaz ..
o yüzden seni uyaran arkadaşlarada daha alçak gönüllü olmanı tavsiye ederim ..
mol senin fotona birde sen yorum yap.. kardeş. bakalım sen ne diyeceksin.

Alt 05-25-2010, 09:30 PM   #12
mol
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 13017
mol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond repute
Standart tamam üstat

bana gore kalbın on tarfıkırık veya kesık kanal vazıfeı goruyor.3 cu resmdekı goruldugu gıbı bır de ıcınde oda oldugunu gosteren bır oyma.ee ustat sımdı sızın yorumlarınız.
mol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-26-2010, 02:02 PM   #13
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

[QUOTE=samet;17602]
Alıntı:
istihkam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kalmadı merak etme kardeş rahat ol.[/QUOTE napcanız atcanızmı siteden beni hadi atın da sanki bilmiyoz bu sitelerin devletin adamlarıyla dolu oldugunu herkez baksın işine madem para buldurmucanız kimseye kapatın ozaman bu siteyi bilader herkez atıyo bişeyler ama hep hava gazı
Ukalalık yapma
herkesın kendıne gore işi gucu var ve fırsat buldukca ugruyor sıteye
buldurma işine gelınce rızkı ALLAH tayın eder bızler vesıleyız
sıte ve gıdısatı senın uzerıne vazıfe degıl
madem memnun degılsın sana sımdıye kadar bulduranların yanına gıt
sen ve senın gıbı yazı yazanlara senın gıbı dusunenlere ALLAH nasıp etmesın.
bulmadan bu sekılde dusunen bulunca kım bılır ne hale gelır.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-26-2010, 02:54 PM   #14
samet
Üye

Tecrübe Puanı: 4016
samet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond repute

[QUOTE=istihkam;17608]
Alıntı:
samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ukalalık yapma
herkesın kendıne gore işi gucu var ve fırsat buldukca ugruyor sıteye
buldurma işine gelınce rızkı ALLAH tayın eder bızler vesıleyız
sıte ve gıdısatı senın uzerıne vazıfe degıl
madem memnun degılsın sana sımdıye kadar bulduranların yanına gıt
sen ve senın gıbı yazı yazanlara senın gıbı dusunenlere ALLAH nasıp etmesın.
bulmadan bu sekılde dusunen bulunca kım bılır ne hale gelır.
allaha inancım sonsuz kardeş herkez nasibini yer katılıyorum sana ama sanki orda atalarımız dedelerimiz yatıyo da tarihimizmiş ne alaka ben buna kızdım kırıcı olduysam herkezden özür dilerim
samet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-26-2010, 11:19 PM   #15
mol
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 13017
mol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond reputemol has a reputation beyond repute
Standart ustatlar yenı resımler

bu resımler oncekı resımlerın batısında ne dersınız kalp oymasınınnın ustundekı
oymaları bulmuş olabılırmiyim.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 998.jpg (72,8 KB (Kilobyte), 16x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg 999.jpg (60,3 KB (Kilobyte), 14x kez indirilmiştir)
mol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-27-2010, 08:43 AM   #16
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm dostlar bakıyorum işler baya kızışmış samet kardeş biraz işin ndozunu kaçırmış ama sonunda doğruyu görmüş galiba sevgili kardeşim vurarak patlatarak mal almak bizlere yakışmaz devletin kuralları var eğer bunlar uygulanırsa daha iyi olur kanaatindeyiz. bilgisiz ve cahilce yapılan kazıların sonucunu görüyoruz kendileri hiç bir şey elde edemediği gibi canım eserleride tahrip ediyorlar. ister inan ister inanma biz bu işin maddi yönünde değiliz . en azınndan kendi adıma konuşayım.eğer ben bu işi yapmasaydım bu gün ya meyhanede olurdum ya kahvehanede Allaha şükürki temiz hava ve bol güneşli dağlarda dolaşıyor hem tarihi hem doğayı koruyorum belki inanmayabilirsin bu güne kadar kazma ve kürekle dolaşmadım ama bu iş hakkında bir arkeolok kadar bilgi sahibi olduk . nasılmı tabi sizin gibi değerli dostlarımıza sorarak akıl danışarak görerek ve dokunarak . masa başı definecisi değiliz fala bakarak şurayı kır şurayı patlat demedik son yazında dediğin gibi Rabbim verecekse o bulur yolunu yeterki onun ipine iyi sarıl bizim burada işimiz birşeyler verebilmektir . adam atmak değil . ha atarmıyız tabi atarız. yeretki haddi aşmasın ama bir harf öğrenmek isteyene o harfi öğretiriz . bizim bilmediğimizide bize öğretenin kölesi oluruz saygılar DAYI

Alt 05-27-2010, 06:17 PM   #17
samet
Üye

Tecrübe Puanı: 4016
samet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond reputesamet has a reputation beyond repute
Standart s.a dayı

Alıntı:
DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selamünaleyküm dostlar bakıyorum işler baya kızışmış samet kardeş biraz işin ndozunu kaçırmış ama sonunda doğruyu görmüş galiba sevgili kardeşim vurarak patlatarak mal almak bizlere yakışmaz devletin kuralları var eğer bunlar uygulanırsa daha iyi olur kanaatindeyiz. bilgisiz ve cahilce yapılan kazıların sonucunu görüyoruz kendileri hiç bir şey elde edemediği gibi canım eserleride tahrip ediyorlar. ister inan ister inanma biz bu işin maddi yönünde değiliz . en azınndan kendi adıma konuşayım.eğer ben bu işi yapmasaydım bu gün ya meyhanede olurdum ya kahvehanede Allaha şükürki temiz hava ve bol güneşli dağlarda dolaşıyor hem tarihi hem doğayı koruyorum belki inanmayabilirsin bu güne kadar kazma ve kürekle dolaşmadım ama bu iş hakkında bir arkeolok kadar bilgi sahibi olduk . nasılmı tabi sizin gibi değerli dostlarımıza sorarak akıl danışarak görerek ve dokunarak . masa başı definecisi değiliz fala bakarak şurayı kır şurayı patlat demedik son yazında dediğin gibi Rabbim verecekse o bulur yolunu yeterki onun ipine iyi sarıl bizim burada işimiz birşeyler verebilmektir . adam atmak değil . ha atarmıyız tabi atarız. yeretki haddi aşmasın ama bir harf öğrenmek isteyene o harfi öğretiriz . bizim bilmediğimizide bize öğretenin kölesi oluruz saygılar DAYI
allah razı olsun dayı bilgilerine her zaman ihtiyacımız var bütün siteden gene özür diliyorum allaha emanet saygılarımla ellerinden öperim
samet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-28-2010, 01:23 AM   #18
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute
Question sakin,seviyeli,efendi,kültürlü olmak zor mu?

[QUOTE=samet;17602]
Alıntı:
istihkam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kalmadı merak etme kardeş rahat ol.[/QUOTE napcanız atcanızmı siteden beni hadi atın da sanki bilmiyoz bu sitelerin devletin adamlarıyla dolu oldugunu herkez baksın işine madem para buldurmucanız kimseye kapatın ozaman bu siteyi bilader herkez atıyo bişeyler ama hep hava gazı
herkes bu milletin evladı olamaz ama devletin adamıdır zaten;burası kuralları baştan koymuş dolaylı ima et!anlayan anlayacağını anlasın!kızmak ,küsmek çocukca kibirlenmek şeytanca paylaşmak müslümanca haklıya hakkını vermek HAK ca olsa gerek!''bana seni gerek seni'' yaratılanı YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK''düsturu ile gel emi.saygılar
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-28-2010, 02:17 PM   #19
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. ufakbir tartısma olmus anlasılan önemli olan birbirimizi kırmamak zaten ... dayıda güzel acıklık getirmiş ...

Resimlere gelincede meçhul usta güzel yerden yakalamıs ... benim düşüncemde ufakbir mezarlık olmalı cevresinde sanırım bir aile fertlerine ait mezarlık saygılar... cevresini iyi incelemeni tavsiye ederim yerleri kendini belli eder zaten...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-30-2010, 01:50 AM   #20
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute
Exclamation elma ile armutu karıştırma !

Alıntı:
mol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu resımler oncekı resımlerın batısında ne dersınız kalp oymasınınnın ustundekı
oymaları bulmuş olabılırmiyim.
bu yeni resimler farklı mezarlar belirtmiş.ayrıca resmi dört bir yanından ve yakın uzak çek çekeceğin kayayı temizlersen daha iyi olur.saygılarımla bol şans
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok