|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A arkadaşlar hancer resmide bu adam ne yapıyor konunun aynı bölgede konuyu birleştirmeye çalıştım saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]()
s.a resim düzenlemesinde biraz karışıklık oldu resimlerin hepsi aynı bölgede bir konu altında toplamaya çalıştım saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bak arkadasım oldukca guzel bır mekandasın yıne dedıklerımle pararlel bır durumun ıcındesın
sımdı o en son fotografa yanı kılıca ıyı bak. resme gore degerlendırıcez sımdı kılıcın sıvrı kısmının baktıgı noktada bır ısaret olacak ayrıntılarına gırıyecegım sımdılık. kaba hatlarda sunu dıyelım: bu ısarete aynen resımdekı gııb baktıgında sol tarafta malzeme sag tarafta ıse kısının mezarı mevcut. unutma!!!! bu bır erkek mezarı. sag mezarı mecut. burası onun ebedı ıstırahatgahı yanı kısa bır duaklama yerı yıne bu tafta bır oyma olacak bu oyma ıle hem dunyadan hem obur taraftan ılısıgını kesmeyıp yenıden dunyaya donecek ![]() sol tarafta ıse sana bu dunyadan krallık vaat edecek bır malzeme bulunmakta. o koydugun ılk resım mum gıbı kanca gıbı olan muhtemeldır kı kılıcın sıvrı kısmına bakmakta.(ıhtımaldır) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk resminin kıc kızmına alta dogru bak oyuk yada horosan varmı diye oyuk var ise şansına kus yok ıse ıncele..artı o kadadakı top ta ıncelenmeye deyer...
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tecrübe Puanı: 34015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk resim ve üreme organı resmi daha yeni yani sahte denizdeki diktörgen kısım mezar olabilir bunun dışında kanal mezara yada kasaya su girmesin diye yapılmıştır. kanalın sağ altındaki kayayı kontrol et altına bak. yalnız aklıma takılan bir şey daha var hem suya mezar yap hemde su girmesin diye kanal yap kolay gelsin
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tecrübe Puanı: 34015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hançer veya kılıç düz ise hristiyan yayvan kıvrımlı ise müslüman mezarıdır diye duydum sapındaki boğumlar ise mesafe verir 5 çizgi var ise 5-50 adım yada metre demelisin hançerin ağız kısmında oyulmayan düz bir çizgi ve üçgen gördüm ağız yönünde adımlar isen sağında ve solunda iki mezar var
![]() |
#18 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustalar gereken yorumları yapmış...O mum veya çıra olan işaretin kendisi sanki kapak gibi..artı resme göre mumun sağ alt tarafında ufak bir yuvarlak kabartı ve üzerinde ufak bir ok var gibi...Değrli ustalar yanılıyormuyum acaba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir tanesi bu siteyle alakası olan,açılmış bir kaya mezarı.Diğerleriyse modern sanat bienali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eğer bu nekropolün geniş açılı fotolarını yollarsan,bizde bir şeyler söyleriz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|