|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
benim hesaba yükle Umut 2 kardeş Serhat ustamı kıracagıma gider kartal figürü kırarım
![]() ![]() ![]() mail adresim [email protected] sevgilerimle
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tecrübe Puanı: 6015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resimleri tarıkziyad ustama mail gönderdim ilginize ve yardımlarınıza teşekkür ederim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
umut 2 veya bilinmeyen kardeşimin resimlerini aldım resimler üzerinde çalışmış oldugunuzdan çok yüksek boyutlu resimler 1 tanesi virüslüydü indiremedim kayda deger bir resim degil ler niye dersen hepsi küçük taşlar üzerinde ve oynak taşlar hepsi yuvarlak oyma sadece beni celp eden 1 nolu resim ölçülendirdigin resim ustalarımda baksın sevgilerimle
![]() |
#14 |
Üye
Tecrübe Puanı: 6015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu forumun degerli ustalarından tarıkziyad ustanın söyledigi 1 nolu resimle ilgili yorum öneri ve sizlerin çok önemli yol gösterici tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
taşlar gerçektende küçük herhangi bir sonuç alınabilecek somut bişey görünmüyor resimelrde gerçi küçük çok fazla bişeyde anlaşılmıyor ama görüldüğü akdarı ile uğraşmanıza gerek yok zamanınızı kaybetmenizi istemem selametle..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resımler cok kucuk ayrıntı bellı olmuyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işşaret olarak benıım cok sevdııgıım sııstem harııka bıı şşaret cözumu uzun sonucu muhteşşemdıır..kilise yemıınlıı mal bu işşaret..
tek tek yazmaya calişşacam inşş ![]() ......................................... 1...aynıı kayayıı ııncele horosan var 2...mezar odasıı bu yönde batıı muhtemel 3.tıılsııma ıınanıın ıınanman senıın bılecegin işş koruyucu var demk 4..buda kilisenıın sembolu ... gelelıım yoruma sıırtıınıı ver yönun guneydogu olur tam önu taşşlıı yol olmalıı resme göre sola git 50 metrede yol ııkııye ayrıılacamk tepeye gııden yolu ıızle tepede tek mezae bazen dede mezarıı derler bazen turbe...ordan bak aşşagıı guneydoguya 3 olanıı gçreceksıınaşşagıısıı duz vadıı olmalıı dere tarafıına bak uzaktıır ama burda dedııgıım gııbıı 3 olanıı bulacan ve derenıın dııbıındede yalşşşlibi agac muhtemelen tut agacıı o agacta cııvıı cakıılıımıı delmıı ???bunlarıı cevaplarsan devam edecez
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
unutmadan kilisenıın adıınıı bıılıırsen bıı yere varmamıız daha kolay olur
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|