|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
niko kardeş nererdesin sen yaw
kilidide bulduk kardeş açacagiz inş hayirlisi ise
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
daha ne bekliyosunuz açın işte kilidi ... hadi hayırlısı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sonuç ne oldu?sonuçlar hakkında kimse yazmıyor neden?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm cubut kardeş hiç bir sitede hiç kimse buldum demez dostum sebebi ne hikmettir bilinmez
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SEYRANİ kardeşim,aslında sitedeki en güzel yerlerden biri senin bu resimlerini yolladığın yer.Eğer elinde varsa,şöyle bir kaç metre daha uzaktan çekilmiş fotoğraflarını yüklersen sitedeki arkadaşlarımızın bilgilendirme açısından güzel yorumlar olabilir.Ayrıva o kuyu gibi olan yerinde özellikle dip tarafının daha fotoları varsa çok iyi olur.Ama bu talep seni zahmete sokacaksak gerek yok tabi.Selamlar.
![]() |
#16 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Formen 16 abim hoşgeldin sefalar getirdin, dostlar burası köye uzak bir mesafede bu resimleri bizm yeğen çekmiş mevkii biliyorum ama bir türlü gitmek nasip olmadı ama yazın gideceğiz inş
![]() |
#17 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Bende elinde başka fotoları varsa yollamanı istemiştim zaten.Ayrıca zahmete girmene hiç gerek yok. Nerden baksan yaklaşık 2000 senedir orada beklliyorlar;biraz daha bekleyebilirler. ![]() Allah'a emanet ol.Selamlar.
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
Eyvallah abi, define işi aceleye gelmez, buraya gidince karşılıklı iştişare yaparız inş abi
![]() |
#19 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 27016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşım ben iki mihrap ve anahtar dediğine istinaden ne anladığımı azcık anlatayım,
iki mihrabın yaklaşık 70-700mt. karşısında iki oda olmalı bir kapalı diğer açık olabilir.. anahtar dediğine ise kendi açımdan iki şıkta bulunabilirim.... 1)yaa çok geniş L şekilde yer altı tüneli olabilir? eğer tünel varsa? bu tünel suyu cılız akan dereye iniyor 2) yada dere değil geniş bir nehir diyorum.eğer orada nehir varsa? o nehire mihrabın oradan baktığında L şekilde görünüyor nehirin kıvrımına yetişmeden 1 köprüde? var.nehrin tam çatalından patika yol geçiyor. eğer bu nehir ile ilgili soruma,cevap verirsen neyin ne olduğunu anlayabiliriz. bu yorumum kaya falcılığı gibimi oldu acaba. ![]()
![]() |
#20 | |
Tecrübeli Üye
![]() Alıntı:
![]() Sabır edip detaylı fotoğraflar geldikten sonra,gördüklerimiz için bildiklerimizi söyleyelim ki;arkadaşlarımız için daha sağlıklı yorumlar yapabilelim. Selamlar.
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|