![]() |
#11 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 67017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 70017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben bunu daha çok bir hindi veya sülüne benzettim.uçmaya hazır vaziyette.
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu devenin malı çok yakında arkadaşlar
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben burdayım gel beni al diye bağıran kapak taşı bir çekmece hediyedir asıl mal için çok iyi bir araştırma yapılmalı .o deveye benzetilen yer sanki bir yeri görmek,bakmak için yapılmış gibi çık bir bak sen neler gördüğünü ve fotosu olsun o zaman seyreyle gömü ve malı dikkatli bakmak ve anlamak lazım kolay gelsin emi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 4016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalar bende deve var fakat vide o uzun olduğu için atamıyorum bil gisayar da baya eski bilgisaar a bir türlü aktaramadım devenin boynu aynen o biçim uzaktan bakarsak yatıyo deve yaklaşık 50m önün de pınar var saygıla rsunarım ustalar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne güzel pınara su içmeye gelmiş işte deve ve pınarın resimlerini görme şansımız varmııdr acaba
![]() |
#17 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 4016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
usta gayette resmi va rfakat uzun olduğu için video şeklkin de atmayı beceremiyorum dağ aslan olurmudağı aslana benzet miş eski in san lar resim le rok baklava resmi oyma kare oyma üzeri kabartm austa hep mevcut mantar taş üç taş üstüste birinci sabit diğerleri sonra ddan koym abaya res va r saygıla rinşallah bir gün misafirim olursun besnili yim nemrutun memleketin denim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
daha çok horoza benziyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|