|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#21 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
olur bole şeyler
bu arada mountaineer ne demek yaw ![]()
![]() |
#23 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dağcı demek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
varmı dagcılık
![]() bura msn konuşması gibi oldu dayıdan fırçayı yiyecegiz ![]()
![]() |
#25 |
Moderator
![]() ![]() Eet amatör olarak fırsat olduğunda hep dağdayım.Mağaracılık dağcılık bunlar hep ilgi alanım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok güzel bir işaret ve çokda az rastlanır bir bulmaca demek isterim size bu yap boz gibi ama içeriği çok hoş eski mısırlıların kullandığı birmotif burası bir tümülüs gibi ama tabi yeri görmek gerek senin bulman gereken biraz karışık ama giriş bulacan sonra sana bir kaç değişik şekilde oda çıkacak bir tanesi dolu ama tuzaklı ... benden sana demem dikkatli ve titiz çalış... baya işçiliği var...şimdiden kolay gelsin...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşım orada kilise varmı yakınında öğrenci yetiştirme.biraz daha eğimi düz olan yerde 17 metre aşağıda ne var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
![]()
S.a
Ahemt kul kardeşim.Yorumun için teşekkürler.17mt. aşağıdan seneler önce köy için yol geçirdiler.Ve söylentiye göre 1 küp altın bulunmuştu.(söylenti diyorum ama bunu tüm bursalılar bilir gerçek olması muhtemel yani) Senin söylemine göre bizim mal gitti ozaman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
![]()
Birde ahmet kardeşim.Buranın 500-600 mt. üstünde manastır var.Ama toprak altında.Küçük çaplı yapılan kazılarda bir kaç duvarı gün yüzüne çıkarılmış.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oyma ve devamında kanal bahsi olan o halde kanalın ucundaki ücgenide yabana atmamak gerekyor.ayrıca tastaki çatlak dogal değil özellikle o sekil verilmiş.en alttaki resimler yeni gibi gözüküyor.sasırtmacalı bir işaret oldunu düsünyorum ama ben olsaydım girişi kanalın toprakla birlestigi yerde arardım saygılarımla.JOVİYANUS
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|