Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 11-19-2009, 01:11 AM   #21
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

guldedem
guzeldedem
elbettekı yapılan yprumlar yanlıs degıl herkes gıbı ahmed kardeste yorumunu yapmıs
bunu bu sekılde algılamalı arazıyı bılen ayrıntılı ınceleyen sızsınız hangısı uygun dusuyorsa onu tatbık etmek durumunda olan da sızsınız.

ahmed kardes sadece yorumunu yapmıstır haşa kandırmak kelımesı bu sıteden uzaktır.

sevgılerımle guzel krdesım.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-19-2009, 01:48 AM   #22
güldede
Tecrübeli Üye

güldede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 56016
güldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond reputegüldede has a reputation beyond repute

sayın istikam ustam ben oraları avcumun içi gibi biliyorum mezar yokta mezar işaretlerini niye koysunlar horasanla kapatılan yerleridemi görmüyorlar özellikle çektim koydumki yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim diye. o kadar emare neyi ifade ediyor. tabiki hepsine saygım var fakat ahmed usta niye istenmediğim yerde durmam dedi anlamadım.

Alt 11-19-2009, 04:31 PM   #23
SEYRANİ
Administrators

Tecrübe Puanı: 349018
SEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond repute

Alıntı:
ahmed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dayı kardeş sizlerde burda nelerin var nelerin olmadıgını çok iyi biliyorsunuz .?
yaşamınız boyunca saglık ve sihhat diliyorum allaha emanet olun .
durulmaması gereken yerde durulmayacagını çok iyi bilirim .hoşça kalın
ahmet
yaşın kaç bilmem büyügüm isen abim küçügüm isen kardeşimsin, yorumlarını takip etmekteyim ve begenmekteyim,
dayı ne dedi tuz biber oldugu gibi başka çeşnilerde olsunki yaptıgımız işin tadı gelsin,
ne demektir bu fikir alışverişi istişara yani her yoruma her fikire açıktır burdaki arkadaşlar başka sitelerdeki bu dostlugu bu rahat ortamı kimse görmememiştir ben bakıyorumda site yöneticileri üyelerle ve resim hakkında bilgi almak isteyen üyelerle dalga geçerek konuşuyorlar uyardım yöneticiler ve banlandım adamların uyarıya bile tahamülü yok, yani işlerine karıştınmı hemen ban, tabiri caiz ise çatlak ses geçt yok , ben burda bakıyorumda ne kadar hoşgörülü nekadar saygılı ,müsamalı olursak bir okadar bize karşı haksızlık yapılıyor, sözüm meclisten dışarı belki burdaki rahatlıktandır
bu sitede sadece bir veya iki kişye burda yazı yazmayın kardeşim dendi siteye girmeyin demedik yada banlamadık yazmayın dedik çünkü işaret sahiblerine boşyere umut verdiler sallama yorum yaptılar
ahmet sana kimse kal veya git dedi kardeşim
kapı her zaman açık ahmet yaz kış gelenede gidenede, ha burdan sakın ha sana git dedigimi çıkarma ben senin burda kalma taraftarınım ama gönül senin
kal saglıcakla

Alt 11-19-2009, 07:42 PM   #24
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm ahmet kardeş iki gündür siteye giremiyorum pc arızalandı kusura bakmayın . fakat şimdi girdim beynimden vurulmuşa döndüm bir laf bu kadar çarpıtılır bu gadar değişik anlaşılır pes doğrusu . ben orda çeşniden maksadım güzelliktir. değişikliktir keşke herkes değişik düşünsede ortam daha değişik havalara girse ve doğruyu bulmakta o kadar kolaylaşsa . herkes aynı düşünürse bu sitelerin ne anlamı var neden herkes değişik şekilde düşünüyor neden yorum yapıyor elbette doğruyu bulmak için sen başka düşünecen ben başka düşünecem ha sen diyorsan hep benim dediğim gibi düşüneceksiniz kusura bakma senin dediğin doğruda olsa ben öyle düşünmek mecburiyetinde değilim ama doğruya ve her düşünceye saygımız sonsuz kardeşim sakın yanlış anlama git meni istemem kesinlikle seyrani ustanın da dediği gibi konulara katılman bizleri ancak sevindiri. saygımız sonsuzdur ama gitmek istiyorsanda sana kimöse engel olmaz ancak bir dostu kaybetmiş oluruz ve üzülürüz . saygılar

Alt 11-19-2009, 09:19 PM   #25
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

Gitme pişman olursun

Etiketler
Yok