Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 07-10-2010, 09:14 PM   #21
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute

önce suyun yönünü değiştir ,tuzağı bertaraf et yani kayayı yuvarla gitsin. mezar tuzağın önü.bol şans .çalışmadan ,görmeden,bakmadan bilemezsin.bu işi önce spor,antreman,hobi gibi davran ama işi akıllıca ,ilim ve bilim kullanarak kendini yapanların yerine koyarak yapabilirsin.oraya bir hayır çeşmesi yaparsan sevinirim.bol şans
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 01:29 AM   #22
kalaronka34
Üye

Tecrübe Puanı: 16
kalaronka34 has a reputation beyond repute

s.a üstadim öncalikle dürüst samimi ve içten sözleriniz içn tş. ederim. siz ve diğer değerli ustaların sayesinde bizim bir ömür vede servet harcasak bile bir arpa boyu yol alamıyacağımız bilgileri bizlerle paylaşıyorsunuz. inşallah muvaffak olursak düşüncelerimiz sizlerle birmukabele. saygılar
kalaronka34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 12:04 PM   #23
mucit nedim
Üye

Tecrübe Puanı: 1016
mucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond repute

asıl ben göstermiş olduğunuz yakınlığa t.ederim. öncelikle şunun altını çizmek isterim! burda herhangi bi amacım yok!!! Sizlerin, kulaktan dolma,, aslı astarı olmayan! Bilgilerle bi emek harcanıyorsunuz ve sonuç: ELİMİZ BOŞ POPOMUZ YAŞ DÖNÜP EVLERİNİZE GELİYORSUNUZ. Bir hayal krıklığının ardını diğeri takip ediyor!!! İşte bunlara kısmende olsa bi sonvermeliyiz... Ayrıca: emin olunki!!! şuanda dünya üzerinde yaşayan usta kalmadı!!! benim şahşen tanıdığım 3 üsta vardı, allah c.c gani gani rahmet eylesin... ben sadece onların bana devretği bilgileri, elimdeki envanterler ve kayıtlar ölçüsünde, sizlerle paylaşmak olacak... konu açılmışken şunuda belirteyim! EŞKİYA Belgeleri adı altında geçen ve nette heryerde yayınlanan yazılar, tamamiyle asılsızdır..! gerçek asıllarıyla uzuktan ve yakından hiçbir alakası yoktur! SAYGILARIMLA
mucit nedim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 12:45 PM   #24
kalaronka34
Üye

Tecrübe Puanı: 16
kalaronka34 has a reputation beyond repute

Destuur kardeş destuuurr
kalaronka34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 09:08 PM   #25
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute

evet işaret ve mezar var.
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-30-2011, 02:43 PM   #26
formen16
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 229017
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute

Alıntı:
SEYRANİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlar lapya
SEYRANİ kardeşimiz burada ne olduğunu söylemiş aslında.Tebrikler ve teşekkürler kardeşim.

Kireçtaşlarının yağış suları tarafından eritilmesi ve aşındırılması veya toprak altında biyolojik CO2’nin yoğun eritme gücü sonucu oluşan oluk şekilli çukurluklarla bunlar arasındaki genellikle keskin görünüşlü sırtçıklardan oluşan mikro karstik şekillere LAPYA denir.

Buradaki görüntülerde define işareti falan değil bu doğal oluşumlardan ibarettir.Aşağıdaki resim bunlara güzel bir örnektir.Bu tür oluşumların üstünde durmayıp;insan eliyle yapılmış ve murçtan çıktığı belli olan unsurlara dikkat etmeliyiz.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 220px-Lapya.jpg (10,3 KB (Kilobyte), 2x kez indirilmiştir)

Etiketler
Yok