PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm Arkadslar

cakkal
06-04-2009, 12:23 AM
Arkadaslar bu isaretlerin yorumlarini bekliyorum

detay
06-04-2009, 12:34 AM
arkadasım hangı işarete

cakkal
06-04-2009, 12:50 AM
ilki bu isaret ve elli adim saydigimda iltindaki cizgi yonunden buyuk kaya uzerinde daire sekli

detay
06-04-2009, 01:26 AM
cakkal arkadasım bu nerede yerdemı duz sekıldemı
yoksa duvardamı nerede bu işaret bır acıklama yaparmısın

hira_pc
06-04-2009, 11:04 AM
s.a. arkadasım ilk işaret hangisidir artı elli adım saydım demişsin ve bu yuvarlak oyma var demişsin anlasılan burda iki işaret var ama diğerini göremedim ...

istihkam
06-04-2009, 06:49 PM
s.a kardesım;
işaretınızın bır cok manası var ve bu manalardan eleme yapıp sudur demek ıcın cevre fotolarınıda eklemelısınız konunuza dstek verınızkı bızde elımızden gelenı yapalım yoksa tek foto ınsanı ne hevese getırır nede sana bır menfaatı dokunur ,
ısaret alabıldıgınce coktur onemlı olan sonuc almak sonuc ıcın sızde elınızden gelenı yapmalısınız aksı halde basarısız olmanız kacınılmazdır.

kayipkepenek
06-04-2009, 08:11 PM
cakal kardeşim hangi işaretten 50 adım saydın
neye göre 50 adım
ilk işaretiniz görünmüyor
halka şeklindeki işaretinizin anlamına gelince
yamaç sonlarına doğru kuyu arayın
muhtemelen üstü kapalıdır

meçhul
06-04-2009, 10:46 PM
işaret mezar olduğunu ve mezarın kapatıldığını ifade etmiş.ayrıca kayalıkta daire şeklinde kapatma taşı olduğunu göstermiş,kayalıkta horasanla kapatılmış ana kaya renginden farklı renk,şekil veebetı belli olan bir noktayı ara senin hedefin orası iyi incele ve tahlil et;kapalı olan yerin genelde açık ağız yönü güneydoğu cephesinde,ova ve dereye bakar sende onların inanç ve düşüncelerine odaklan empati yap,yatarken gözün nereye baksın?,uyandığında ilk nereyi görmek istersin?,su sesi huzur ve zevk verir ona göre araştırma yap emi:cool::cool::cool: