![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 7016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar bu şekil neye benziyo hangi hayvandır acaba yorumlarınızı bekliyom saygılar....
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
güzel bir kablumbağa
![]() baktıgı yerde tıpkı üstündeki gibi kayalar olması lazım orda başka bir işaret bulacaksın varsa baktıgı yönün resminide koy
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a
Seyrani usta. Ayakları yoksa malı altında dır diye biliyorum.Evet başını kaldırmış yönlendirmenize katılıyorum. Acaba altında olamazmı?Bilgi edinmek için soruyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet kaplunbaga..güzel işaret...saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben hiç bir zaman işaretin altında mal oldugunu savunmadım savunmamda
hep derim işaretten uzaklaşın diye kendini o işareti ve malı koyanların yerine koy, sen olsan kablumbaga altına mal koyarmıydın, sadece şöyle birşey olur çok yakınında oda 2metreden az olmaz, zemin altı oda mezar vardır
![]() |
#6 |
![]()
bak hızımı alamadım
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaten kaplumbağanın altında bir çalışma yapılmış gibi.Olsaydı buraya konmazdı.
Açıklama için teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
20 adım önune git orda bi taş olacak o taşin altında mezarı var elleme rahmetlı kalsın boş ver..ama sen ceşmeyı bul ordan bı su ıc bak cevresıne gözüne carpan taşi yokla
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Iç dedigine göre akıyodur hehe..hoş gelmiş ares
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 7016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sırtındaki a harfini görmedinizmi bu mal var demek ister 21 adımda mezarı var arkadaşın dediği gibi bırak orda uyusun rahmetli çeşmeyi bulucaz çeşmenin arkasındaki kayada saklı mal malınıda söylüyom elmast yakut saygılar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|