|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
Merhabalar aşağıdaki kayada kataloglardan öğrendiğime göre 2 bayan mezarı simgesi var ama nerde arama yapmalıyım bilemiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
sayğılar |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm halukpektaş bey elinize sağlık sitemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz inşallah sizlere yaralı oluruz ilk resimdeki işaretlerinizin mesafeleri sitemizin bu sayfasında mevcuttur bakarsanız bulabilirsiniz inşallah
http://www.defineburada.com/forum/me...leri-t898.html diğerlerinide inceleyip size bildirmeye gayret edeceğiz çünkü bura baya büyük bi möezarlı biz definecilerin maşatlık dediğimiz tüğrde bi yer saygılarDAYI |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burada birkaç mezar var ama bayan mezarı degil 20 adım etrafına iyi bak başka bi işaret varmı
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burası bölge olarak neresidir???
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
yorumlarınıza sonsoz teşekkürler en kısa zamanda yeni işaretler ve fotolarla döneceğim.
saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
s.a bekliyoruz haluk kardeş
|
![]() |
![]() |
#7 |
yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işaretınızın yakınlarınde kucuk bır dere ve bu derenın gerısınde suyun akıs yonune ters ıstıkamette genısce bır duzluk varmıdır ?
elde olan fotolarla sadece bu gozlemde bulunabılıyorum ama cevreyle butunlestırmek ıcın uzaktan bır foto gerek kardesım... saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
Evet ustam aynen dediğiniz gibi işaretin gerisi dere ve düzlük var ancak fotosono bu hafta sonu çekebilirim çeker çekmez eklerim. Yorumlarınıza sonsuz teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|