|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok güzel ve iyi işçilik bi koltuk.
otur be kralım kotuğa karşında tümsek.taşlık ve yığma olan bi yer olacak karşıların fotosu olsa yeri işaretlerdik.bol şans emi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a kardesım:
koltugun kol koyma yerlerınde herhangı bır işaret varmı varsa bosluk tespıtınde bulun bu bırıncısı, yıne koltugun sag ve sol taraflarının fotosunu neden atmadınız atmalısınız, birde ust taraflarının fotosunu ayrıyetten koltugun genıs uzak goruntusunu rıca edıyorum. ozellıkle huylu oldugum nokta koltugun sol alt kısımından bır gırısının olabılecegıdır bahsettıgım fotoları at gerısı bızım ısımız kardesım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tam karşısnı vren bir koltuk bu ZIKO kardeş karşının resmini ayarla
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ziko kardes bu resimde tasin ustudeki cubuklar hakkinda biraz bilgilendirebilirmisin bizleri
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a koltuk h.z suleymana iaşrettır ..eyer yanında ev kale kilise yanı yerleşim yeri var ise maliafe etmez...eyer yok ise soldakı duvarın önıundeolan dogal taş olur onlaroın altına bakmanı önerrım fikrim bu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş koltuğun çevresinde boşluk tespiti yap hazır çubuklarında var uzağında olduğunu düşünmüyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Her zaman deriz tek işareti çekmeyin çevreyide çekin diye
bu şekilde yorum çok zor
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm AFFERİM aydın bu iş olacak devam durmak yok
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|