|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
Bu bir ayak işareti fazla uzağında değil bir mezarı veriyor en fazla 15 metre civarını araştır maknenle
bursa dan sevgilerimle |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaten Tek Sorunda Buya Makina Yok Işte üstadlarim Saygialrimla
Makina Olsa çoktan Iş Bitmişti Ama Nokta Koyamiyorum Dediğim Gibi Taşin Altini Kaldirmaya çaliştim Ama Kaldiramadik Işte |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
TECRÜBELİ ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 24017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
optimus kaldırmaya çalışma yukarı tarafında ufak yığma taşlar var ise oraya bak ordan bir incele belki bir fikir verebilir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustam Benim şahsi Fikrim Tam Alti Olduğunun Kanisindayim Taşli Yiğma Gibi Falan öle Bişi Yok Ama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
TECRÜBELİ ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 24017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zaten benim yorumumda altına doğru ama resme göre yer meyilli gözükmekte yani ordan çalışmak sorun çıkarabilir o kayanın hemen bitiminde üstte bir incelersen demek istediğim oydu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]()
anladım paşam teşkkür ederim bunun icabını gerekeni inşllah yerine koyacaz teşkkürer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
USTA
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ustam şuan görünen işarete göre açıklaması şu yokuşu aş tepeye pak tepede işaret aramana gerek yok belirgin başka şeylerde olabilir saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]()
haklısın ustam yanlız dikkat edilmesi gereken şu ben göz deyipde göz algılamamk gerekir göze benzeyen iki adet oyuk bunlar göz değil üçgen iki adet oyma yine aynı fikirdemisiniz yada bu sizce göz mü yoksa iki adet üçgen oymamı vede burda iki adet odamı varsaygıarımla paşalarım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Selamünaleyküm Optimus Tepenin Bi Resmi Yokmu Usta Bura Tümülüs Olmasin
Eğer öyleyse Burada Birişi Başka Aramaya Gerek Yok Dayi |
![]() |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Üye
![]()
dayıcım benim saygılar teşekkür ederim yanlız tümülüs değil öle olsa amnne dediğine katılıyorum ama tmülüs yok malesef
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|