|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. muhtemel tepeye dogru olan bir yeri veriyor yada zirveyi ama sen önünden basla yukarıy dogru arastırmanı sürdümelisin muhtemel tepede veya hemen arka veya ön kısımlarında olan yeri veriyor... buranın karsı baktıgı alanda neler var görünüm olarak her hangi bir kayalıga felan bakıyormu o yönde işaret arastırmasında bulundunmu ??? saygılar...
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hira_ps kardesım agzına saglıkç
degerlı dostum kardesım optımus; ısaretlerı yapısı cok cok onemlı. butun sır ısaret ve cevreyı butunlestırmekten gecer. ısaretınızde gerı topraga bakan kısım fazla derın olmamakla bırlıkte dag yamacına bakan kısım buyuk bır baskınca derınce yapılmıs. bu demek oluyorkı ılerıkı ıstıkamette yanı yaacta arastırmanı surdurmelısın yon bellı kardesım saglı sollu caprazlama yamaca dogru ılerle cıgerım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Taşın içine ve altına tespit yapınız.Aynı işaretten bendede mevcut.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Optimus kardeşininkinde en sağda 8 cmden küçük beşgen var paşa,onun için başka yere atma yok,benim görüşüm.O beşgen son işaretlerden paşa.Kayadaki işaretler yanıltmaca,benim şahsi görüş ve yorumum olup kimseyi bağlamaz.Saygılar.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
![]()
dogrudur nıhayetınde sahsı bır ıslem neden olmasın kardesım saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım yamaca dogru ilerle bence
zaten bellı oluyor fotoda cokuntu ve otlara bır bakın |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Saygi Değer Kardeşlerim Ilgi Ve Alakanizdan Dolayi Teşekkürlerimi Iletiyorum Doğru Söylersiniz Yukariya Doğru Bakan Bir Göz Var Ve Ben 2 ün önce Ona Gittim Ve Altina Bakmaya çaliştim 3 Kişi Kaldiramadik Inanin Yaklaşik 500 Klo Falan Yağmurda Yağiyordu Bize Pes Ettirdi Ve Yukariya Doğru Baktiğinda Kendisi Büyüklüğünde Bir Taş Var Ama üzerini Iyice Aradim Işaret Yoktu Bende Muhtemeln Bu Taşin Alti Diyorum Ama Bir Türlü Bakamdim Altina Saygialrimla Teşkkürler Achilles Abim Sen Cözdünmü Peki Bunu Acaba Saygiar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TECRÜBELİ ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 24017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
değerli arkadaşım 4 resminizde küçük oyma ve oryasından bir kanal aşağıya doğru gitmekte benim yorumum ise buna 5 mt civarında bir oda oluşudur ayrıca ayağa benzeyen işaretinde alta kalan kısmı açık ve yön olarakta yine altını göstermekte cihaz yardımı alarak boşluk araştırması yaparsanız size faydası olacağı kanatindeyin.ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|