|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
S.A.Sayın ustalar derenin içinde yerli kayada ayak izi var bu işareti gören arkadaş taşı kırmış ayak izinin parmakları kırılmış fakat taban duruyor tabanın topuğa yakın kısmında bir oyma var acaba nasıl bir yol izlemeliyim söylediğim gibi işaret suyun içinde ve yerli kaya
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm karagül ayağın tarak kısmına bak bakalım bi işaret görebilecenmi
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Taşı ne için kırmış ?? anlam veremedim doğrusu .. Yoksa horasan üzerindeydimi bu ayak izi ??
işarete sırtını ver ve Derenin karşı tarafını resimleme imkanınız var ise bi fotolayın Konu cas tarafından (10-15-2008 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
ayak izinin parmak kısmını ınanmayacacsınız ama istanbula işareti çözdürmeye göndermiş ayrıca ayakta başka işaret yoktur ben malzeme ayak izinin arka tarafında diyerek tahmin yürütüyorum.tabii sadece tahmin sizler ne dersiniz çünkü oyuk arka kısma yakın ne dersiniz ustalar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım burası yılın bir bölümünde suyun yükselmesiyle kayboluyormu acaba ...
aradıgın yer cas ustanın dediği gibi arka ve ön kısım resimle bakalım
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım cas ustaya katılıyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
var sayımlar uzerınde dılersenız durmayalım resim sahıbı arkadas resmi sıteye atsın( istanbula gonderelebılıyorsa buraya haylı haylı atılır degıl mı? ) oyle yorum yapalım dostlarım. Aksı halde bosa zaman kaybı olur ıkı tarafada yazık.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|