|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sen daha net resimler getirde kardeşim bizde net yorum yapalım bu şekilde yorum olmaz
![]() |
#22 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 67016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selam-bu Resimde çok Işaret Varda özellikle Bir Kismi Gösteriliyor.daha Detaydan çekinceler Olduğu Için çekilip Siteye Gönderilmiyor-kisir Döngü Içinde Yorum Bekleniliyor.sen Samimi Yaklaşki Sanada Samimi Yardimci Olunsun-yada Burasi Senin Bildiğin Yer Değilki Başka Resim çekip Yollayamiyorsun.hangisi????
![]() |
#23 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resimdeki işaret anne karnındaki çocuğun doğumundan ölümüne kadar olan zamanda yetecek bir paranın gömüldüğü nü işaret ediyor içeride fazla gidecak alan olmadığından hemen ön tarafında diye düşünüyorum.diger kılıç işareti farklı hedef ve defineyi işaret eder.kaplumbağanın çok çeşitli çözümü vardır kılıç ve kaplumbağa resmini koyarsak çözüme yardımcı olabiliriz. üç hedef üç gömü mevcut anlatımınıza ve resme göre bol şans emi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım neden kılıc ve kaplunbakları cekmedın ozaman
lutfen onlarıda beklıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oğuzhan bu işaret sakarya adapazı tarafında olabilirmi ... ve öyleyse helede karasu hendek arasıysa bana yazmanı rica ediyorum.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|