|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
arkadaşlar tarlada tesadüfen kare şeklınde bır taşa oyma bır kılıç kenarlarındada yazılar vardı .. Bu taşın altındada başka bır taşta bır yuvarlak çember şeklınde bır şekıl var..
yorumlarınızı beklıyorum |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm kardeş resim koyarsan daha iyi olur saygılar DAYI
|
![]() |
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım Dayı nın görüşüne katılıyorum resimlersen daha iyi olur ... kılıcın bulundugu kaya yerli kayamı ???
vede kılıc ve cember arasında ac metre vardır ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
arkadaslar resim çekmem mumkun degıl. yalnız bu iki tas üst üste imiş.
kılıçlı olanı yerınden almışlar ama çukurlu olan yerınde duruyo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
ikiside yerlı kaya degıl kılıçlı olan kuçuk 30cm karelık ama dıgerı daha buyuk bır kaya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
o zaman tasların altına bak oyuk olana alt kısmına hafif topraga cakma varsa düzme sekilde yanında mezar vardır oda asker mezarı olabilir...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
devam et zor ,derin gömüdür aynen devam yola devam emi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çepnili arkadaş işaretine yardım istiyor ama;fotoğrafsız bir işarete yapılan yorumları da görüyorsunuz.Dalga geçer gibi görünseler de aslında sırf yardımcı olabilmek adına,iyi niyetle yapıldıkları belli.
![]() Meçhul arkadaş yukarıdaki yorumuyla belkide hakikatten definenin o taşın altında olduğuna inanarak çepnili kardeşimize devam etmesini söylüyor. ![]() Devam edecek tamam da,nereye kadar devam edecek?Çepnili arkadaş yüzme biliyorsa sorun yok.Eğer bilmiyorsa iş kötü.Malum dünya yuvarlak.Devam edeyim derken Pasifik Okyanusu'na çıkmakta var. ![]() ![]() ![]() Bu ilginç diyalogları sizlerle paylaşmamın sebebi;detaylı fotoğrafı olmayan işaretlere yapılacak yorumların da,en az bunlar kadar garip ve tiraji-komik olacaklarıdır. ![]() Bundan sonrası için karar sizin.Saygılarımla.
![]() |
#9 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
agzına saglık ustam
ınsan oglu bı tuhsf hem yardım talep edılır hemde foto gondermede cekmede elını korkak alıstırır. kısacası nasıpsızlık dıyorum baska bır sey degıl. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|