|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#21 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a istikam ustam cayda pişiririz tavukda ama yakınındaki köy müsade edermi o var. cevre fotosuna gelince emin ol artık cok yoruldum.yanlız bilgi vereyim caydanlık olan ağacın yanında üc tane üst üste kurumuş gölet var emanet orda teyit ettim yanlız bu eşkiyalar bayahı cokmuş işcilik cok. misafirimin başım üstünde yeri var.selamlar saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
degerlı kardesım ALLAH emek zayılıgı vermez kesınlkte yılanın attıgı basıt bır derıden nıce faydalar saglayan ALLAH dunyanın efendısı ınsan oglunumu gormezden gelecek onun emegını hıce sayacak ! umutların tukendıgı anda hep yetısmıstır ımdada musterıh ol ve sabırla bekle. bahsettıgın goletler işaretının acılımına uygun teyit ettıgın yer ıse ben emınımkı son noktan suphem yok ısın rast gelsın emegın zayı olmasın bahadırım. s.a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın ustam bişeyler var ama yanılma ihtimalimi hoşgöreceğiniz ümidiyle; sanki bir kuş yarım şekilde göğüsten itibaren ve ayağında bişey var...Ayrıca, bir adam resmide var yandan...Yanılıyor olabilirim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
güzel paylaşım emeğine sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Burada kalp oymasının bulunduğu kaya ve çevresinin fotoğrafları olursa yorum yapılabilinir.
En sondaki büyük kapaklı kayanın olduğu yerde belirgin bir işaret varsa yorum yapmaya değebilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|