|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#21 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostlar yorumlarınız içi herkese teşekkürler bana görede kaplumbağayı kaldır eğer altında yumurdası veya rahimi varsa altına devam et yoksa önündeki taşın altına çalış herşeyin doğrusunu bilen allahtır.. saygılar
![]() |
#22 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ön tarafta duran siyah köşeli taşı kaldır altına bakne göreceksin
kabuğu kaldır altındakileri al |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
gereken soylenmiş sonucu paylasırsanız sevinirim.
![]() |
#24 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm ustalar oralara bakıldı boş çıktı başka nereye bakmamızı tavsiye edersiniz teşekkürler saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
budurumda soylenecek baska bir yer goremyorum.hersey NASİP dostum.üzme canını.
![]() |
#26 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Demekki aradıkların bu taşların altında değilmiş bölgeyi iyi incele doğaya aykırı yerlere bak kolay gelsin allah rast getirsin
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm ustalar yılmak yok yola devam bütün ihtimaller değerlendirilecek ALLAH herşeyin hayırlısını versin saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Özellikle Kayıp ustadan, İstihkam ustadan,Hira ustadan ve diğer ismini sayamadığım ustalardan özür dileyerek, kaplumbağanın önündeki siyah taşın üzerinde benim tam çözemediğim bir işaret var gibi...ve o siyah taşın dar olan ucu daha önce , yani işareti yapan tarafından bilinçli kırılmış olabilirmi? Ayrıca kaplumbağa kafası sanki vucutla temas etmiyor gibi...Bu durumda; acaba definesi karşı tarfta bir engelin arkasında , yine siyah bir taşın altında olabilirmi? Yoksa ayakları olmayan kaplumbağanın yorumu bellidir ustaların açıkladığı gibi...Eğer standart bir sistem yoksa; bilgeliğin timsali olan bu işaret, belki biraz daha beyin fırtınası geçirmemiz gerektiğini mi söyler? Herkese sevgiler saygılar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu kaplumbağa ne diyormuş,bende çok merak ettim.
Hep ciddiyet olmaz ki.Birazda gülelim değilmi? ![]() ![]() ![]() Fotoğrafı yollayan arkadaşımız burasının akibetini açıkladığı için,yanlış anlaşılmayı gerektirecek bir durum görmediğimden espri yapıyorum.Sürçü lisan ettiysek affola. Böyle bir yerde boş yere uğraştığı için de,dante01 kardeşimize adam gibi olmak kaydıyla göndereceği ilk işarette bu latifeyi telafi edecek yorum sözünü şimdiden veriyorum. ![]() Saygılarımla.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|