|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 16017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kral ve kraliçe bu kadar basit olmaz.eskiden maddiyatta orta durumda olan insanlara bile lahit yapılıyormuş.imparator lahitlerini taklit etmek veya ipa lahitinden daha ihtişamlı lahit yaptırmak yasakmış.egerki yapılırsa onu yapan usta idam ediliyormuş.kral lahitleri tanrılar ve hediyeliklerle süslü olur.en azından bu kadar basit yapılı olmaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oldugun yerde cevreyı 360 derece gozle gordugun yıgmada yatmaktadır o bahsettıklerın murat kardesım sonuna kadar haklı ve yerınde konusmus.
saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Murat Kafkas süpersin.seni taktir ediyorum.saygılar..
|
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mümkündür.
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]()
bu arada mezarların hemen sol yanında yer seviyesi altında 2m karelik hediye odasını koyamadım çünkü resmi bulamadım.orası açılırkende ordaydım gormek isteyenler side müzesini ziyaret edebilirler.
![]() |
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
murat kafkas usta haklı doğrudur bi kral yada bi kraliçe bu kadar basit bişi yapılamaz ama başka yeri göstermiş olabilirde ama paylaşım güzel örnektir saol eline sağlık
![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
murat kafkas arkadaşımız haklı olabilir ama ben açılmış kral mezarı gördüm fakir mezarı gibiydi taş oyma mezardı bence kral veya kraliçe mezarları illaki lahid olur diye bişey yok joviyanus kardeşime emeği için teşekkür ederim
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
bunun sebebide di,kkat çekmemek olsa gerek diye düsünüyorum nedersiniz.
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
emeğine sağlık arkadaşım
kralmı kraliçemi değilmi bilmem ama adamlar lahitleri yan kapağından patlatmışlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|