|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar işaretmi yoksa doğalmı işaretse ben hiç böle bişi görmedim gittiğim yerde 2 tane arı taşta vardı vede aralarında 100 metre filen vardı buyrun resimler
![]() ![]() ![]() 2. resimle 3 resim aynı 1 de öbürkü kayadaki resim
__________________ |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bunun tam arkasına bak horosan gibi bide 21 adımonunde ne var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
TAM BAKAMADIM BİDAHA Kİ GİTTİĞİMDA BAKARIM BİRSİİN ÖNÜNDE BİŞİ YOK ÖBÜRKÜNÜN ÖNÜNDE TAŞTAN DAAĞ VAR ORDA İŞARET VAR AMA BUNLA ALAKALI MI BİLMİYOM:s
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
değişik birşey bende huteme gibi horosana benzettim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Isterseniz önne gelen işaretide atabilirim ustalarım görün
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
At tabi diyer işaret dedigin kayalıkta hanı onun resmı varsa at bı..saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() bunlar oranın karşısındaki resimler oa yukardaki 1 resmin karşısında
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
Kanaatımce bu yer son yer ustadım o alttakı delık olan yer son yer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
manyak bır yer bak sımdı oldu İNB_37 bu resımlerı detayı ınceleyıp acıklama yapıcam kardesım ıns.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() BUDA O İŞARETLERİN ARKASI AMA ÜSTTE TAŞ VAR HER AN DÜŞE TEHLİKESİ VAR ARAYA SIKIŞMIŞ GENİŞLETSEN DÜŞEBİLİR
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|