|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
taş yıgını cok var.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 233016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SLM,,
Kardeş bu işi bahara bırak her yer kar neyin ne olduğu belirsiz karlar eriyince yorumlama yapalım ezbere işmi olur saygılar,, ![]()
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm mol usta misafirin dediği gibi kardan bişey belli değil sanki harfiyat kamyonlaru çakıl boşaltmış gibi
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 227016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
s.a ALEMSİN DAYI ![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nıye yav ozooo varımız yogumuz bı dayımız var kıymetını bil.
ellerınden operım DAYICIM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 227016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
yanlış anlama dayı resen aslında en güzül yorumu sen yaptın cünkü kapalı kutu gibi kar oldugundan sakın yanlış anlama abimsiniz hepinize 7 den 70e herkeze saygım sonsuzdur beni bilirsiniz istihkam abi DAYI benim topragam köylüm en önemlisi büyüğüm umarım sizlerde yanlış anlamazsınız SAYGIM SONSUZ harfiyata koptum sadece komik olan yanı ise dayımın direk harfiyat demesi ![]() ![]() ![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm gençler hep aynı şeyleri yazıp çizmektense bu seferde gülelim ne var yani kızmak ne kelime ozoo samimiyetine sevindim bile sağol görüşmek dileğiyle . istihkam kıskandınmı hemşerimle şakalaşmamızı bende hepinizin gözlerinden öperim canlarım benim
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dayı inşat yapmaya yetermi ne dersin?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bana görede iş var gibi ama kar bi ersin bakem
![]()
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
ustatlar kar eridi inşaat yapalımmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|