|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 233016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SLM,,
Kayzer1915,,kardeş açılan var diyosun yanında yada yakınlarında onlarında işaretleri vardır bu şekilde kücük oyma yuvarlak onları örnek alarak işaretlerden mezarın nerede olduğunu çözemedinmi hem resimlesen de işaretlerin kac mt resinde ve hangi yönünde cıkmış bu mezarlar öğrensek resim atmışsın bilgi istemişsin arkadaşlarda çırpınıyor sana bilgi aktaralım diye onlarda birazdaha bilgi sahibi olur benim gibi açılan mezarlar hakkında hadi bakalım resimlede cevresindeki işaretleri ve açılan mezarları biraz bilgilenelim..kolay gelsin,,
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
acılan var diorum tamam anladım ama biri dik biri yatay ve yanında dik var kafamı karıştıran bu anladınmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 233016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm,,
açılan mezarlarındamı işaretleri bu şekilde dik yatık kardeş oyuklar yönünde boşluk tesbiti yaptınmı bunlar ,ın roma oldugu belli ,,her halinden her roma zengin olacak diye bi kaide yok zengin mezarı böyle gelişi güzel küçük oyuklarla yapılmaz bunlar fakir mezarı içinden bi iki testi toprak ve ölünün varsa üzerinde bi iki bakır cakıl yüzük vs bulunur zengin mezarları nasıl olur işaretleriyle konuyu açıcam yakında oradan görürsün ,,nasıl olur ,,kalın sağlıcakla,
![]() |
#14 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
acılan mezarlardan farklı bu yatay ve dik var resimde görmedinmi sadece aşağı dikleme olsa elimle koymuş gibi bulucam ama işte bulamıyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sonuc olarak butun ıfade sahıbı arkadaslar sıze yardım amaclı gayret gostermek ıstemektedırler ama ektsra resımlerınız yok halada yok.
resımde gorule tıpık oyukla 50 tane ıhtımal sayılır ve bunlardan bırısı muhakkak tutar. sende 50 kere kazmaya hazırsan o vakıt arkadaslar yazsınlar ıstermısın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
![]()
daha net resim atacağım arkadsım sagolun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İyiki de daha net resimler atmamışsın kayzer kardeşim.Fotoğrafları görmesem anlatımına bakınca,burada bir şeyler olacağına neredeyse ben bile inanmaya başlayacaktım. ![]() Bence kısmetini başka yerde aramalısın.Çünkü define değil de;buradan sadece güzel kaya blokları çıkar.Saygılar.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|