|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#31 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yav onlar gerçekten oyle bir maharete sahip olsalardı kendileri sizi bulmazlar haber bile vermeden gider alırlardı.inanamyın boyle safsatalara ayetel kürsi okuyun devam edin.cihaza gelince en iyisi bile yanılıyor mineraller yanıltabiliyor.hemen boyle oldu diye 3 harflilerin günahını almayınız be abim be.
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]()
kardeş beni ara çok ii hoca var sahipli definenin suresi var yardımcı olrum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]()
Kardeş dediğin varlıklarla ilgili; Kuran'daki ayetleri dikkatle okumanı tavsiye ederim. Allah'ın adının geçtiği herhangi biryerde sana hiçkimse hiçbirşey yapamaz. Yolcu34 arkadaşın dediği gibi taşla karışık bir maden kütlesi olma ihtimali akla uzak değil....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu tür uslubların sitede kullanılması yasaktır . her kes kendi yaptığı işten sorumludur YAZIYI SİLEN VE BU YAZIYI SİLEN DAYI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tecrübe Puanı: 9016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamunaleyküm arkadaslar benim size bir sorum olacak annem bi rüya görüyor rüyasinda ona deniyor ki kapinin orada mal var diye ama onu almak icin kan akitmaniz lazim yani erkek evladinin ben yani annemde yok olmaz falan diyor,rahmetli babam ile bu konuyu paylasiyor babamda orayi esiyor yilan yumurtalari cikiyor ne anlama geliyor bilen var ise ltf cevab tskler ederim arkadaslar saygilarimla
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|