Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 03-15-2010, 09:47 PM   #11
Albay
Üye

Albay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3016
Albay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond repute

bende burda tuzaga düştüm aslında sazanlık yaptım konuya atladım hos bu kartalın gerceginide gördüm benim gördüğümün kanatları acık bir yöne bakıyor gözleride kıpkırmızı parlıyordu adi volcan gercekten yasamıs altınada imzasını atmıs o kartalın. burdaki konu bilgilendirme amaclıymış naparsın cok gezenmi cok okuyanmı durumuna düştüm
Albay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-16-2010, 01:11 PM   #12
MANOL
Üye

MANOL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14017
MANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond repute

albay herkes kendi yorumunu yapar baskasının yorumunu eleştirme hoş deil...ben bildiğimi söledim kartal olması önemlı deil içinde gizli işaret bulmak önemlı buda kafasında dıkkat ederseniz 4 adet çizgi var buda mezar verıyo 4 veya 40 adımda mezarı var.altında hediye bırakırlar bırakmazlar bılemem her zaman hediye koymazlar bazen olur o bakmak gerek sadece...

***GEZ,GÖR,ARPACIK,HEDEF***
MANOL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-16-2010, 01:21 PM   #13
adriamos
Üye

adriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond reputeadriamos has a reputation beyond repute

selamın aleküm define duyenleri bana acil çubuk lazım özel mesajla bana ulasa bilirsiniz ...
adriamos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-16-2010, 06:01 PM   #14
Albay
Üye

Albay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond reputeAlbay has a reputation beyond repute

acil cubuk para bulan bi kişi ahanda benim cubuklar mükemmel diye ortaya cıkarmı sence ugrasmaz bile adam ayrıca ben sahsen para bulan cubuga sahip olsam sırrını vermem neden vereyimki

Alt 03-16-2010, 06:05 PM   #15
Albay
Üye

Alıntı:
MANOL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
albay herkes kendi yorumunu yapar baskasının yorumunu eleştirme hoş deil...ben bildiğimi söledim kartal olması önemlı deil içinde gizli işaret bulmak önemlı buda kafasında dıkkat ederseniz 4 adet çizgi var buda mezar verıyo 4 veya 40 adımda mezarı var.altında hediye bırakırlar bırakmazlar bılemem her zaman hediye koymazlar bazen olur o bakmak gerek sadece...
alınmana gerek yok kartal kartaldır anasını satıyım bunu yapan 50 yerine para koymadı ya bide su var dogada hic birişaret tek basına bulunmaz mutlaka yardımcı işaretleri olur parayı ana işaret verir

Alt 03-16-2010, 07:00 PM   #16
MANOL
Üye

MANOL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14017
MANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond reputeMANOL has a reputation beyond repute

peki öle olsunkucuk gözle kacan işaretler bence parayı verir...bu sembol aynı zamanda mal veya mezarın koruyucusu anlamı taşır...bayada asil duruyo valla

***GEZ,GÖR,ARPACIK,HEDEF***
MANOL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-17-2010, 01:14 AM   #17
Albay
Üye

biride tesekkür etmiş cok biliyor ya neyse bi ara yazmıstım son kez yazıyım kabul bu konuya atlayarak sazanlık yaptım konu bilgi amaclıymıs bi daha yazmıcam

Alt 03-18-2010, 12:21 AM   #18
GSLH
Tecrübeli Üye

GSLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57017
GSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond repute

Alıntı:
albay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biride tesekkür etmiş cok biliyor ya neyse bi ara yazmıstım son kez yazıyım kabul bu konuya atlayarak sazanlık yaptım konu bilgi amaclıymıs bi daha yazmıcam
sayın albayım iyi gidiyor idik yazınız sıkılmayın neşeli oluyor sizin yazdıklarınızı olkumak.:d:d:d
GSLH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-18-2010, 01:02 AM   #19
Albay
Üye

Alıntı:
GSLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın albayım iyi gidiyor idik yazınız sıkılmayın neşeli oluyor sizin yazdıklarınızı olkumak.:d:d:d

hic bilenlerle bilmeyenler bir olurmu ??

ben düşmanımın bile benden akıllı olmasını isterim aptal bi düşmanla ancak vakit kaybedilir

Alt 03-18-2010, 01:06 AM   #20
sonavrupali
Üye

Tecrübe Puanı: 2016
sonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond reputesonavrupali has a reputation beyond repute

Arkadaşlar bu işaret kimbilir kaç yüzyıldır burada definecilik asırlardır var böyle güzel bir işaretin malzemesi yerinde kalmaz
sonavrupali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok