Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 04-05-2010, 08:20 PM   #1
aydın61
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 1016
aydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond repute
Standart bu işaretlere yorum bekliyorum resimlerini çektim ama kayıp tekrardan çekecem

s.a bu işaretlere bana yardımcı olursanız sevinirim az bilgim var ama tam olarak emin olmak istiyorum benim yorumlarımla sizin yorumlarınız nasıl bilmiyorum karadenizliyim ilk işaret üç tepe üzerinde orta tarafta olan ana kayada kaya üzerinde sol el işareti ama işaret sadece parmak kısımları verilmiş yumurta kötü gibi sol el 5parmak izi alt kısmında aynı şekilde yumurta kötü gibi üç tane delik diyelim yorumlarınızı bekliyorum öteki işaret iki delik üst üste biri düzgün ana kayada bu karşısında oyma yarım üçgen bekliyorum
aydın61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Alt 04-05-2010, 09:37 PM   #2
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

ılk ısaretınız:
ilk işaretınız oda vermıs bu odanın yerı ve konumunu ısaretten ve yanındakıkı uc oymadan bıleceksın, el işaretı mal yerını 3 oyma ıse malın noktasını temsılen yapılmıs,
3 oymayı arazıye oturt, bunu yaparken oymalar arası mesafeyı goz onune al 3 sey bul ( su gozesı, cesme, agac, ucgen arazı...vs) muhtemelen su gozesı olabılecektır bu, net ve detaylı bılgı ıcın resım sart.

dıger işaretınızın anlatımından bir sey anlamadım duzgun yaz kardes.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2010, 04:44 PM   #3
SEYRANİ
Administrators

Tecrübe Puanı: 349018
SEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond repute

sen bi resimlede emin konuşalım biz

Alt 04-12-2010, 06:02 PM   #4
aydın61
Yeni Üye

aydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond repute
Standart bak kardeş detaylı açıklıyorum

ilk verdiğim el işareti ormanlığın içine önü düz çimenlik futbol sahası büyüklüğünde İKİNCİ İŞARET büyük dik bir kaya ama üst tarafı toprakta orman yani ama yüksek üstünde yana bakmış üst üste iki delik üst delik bozuk 15santim altındaki delik çok düzgün 1 veya 2 m karşısında oyma yarım üçgen bunların arasında ana kayanın üstünde sabit olmayan bir kaya ve bu kaya arkasında iki çam ağacına yaslı şekilde duruyor ama ağaçlar 30 40 senelik olabilir çok yaşlı değil üstündeki kaya aşağıya bir kaç kişi ile atılabilir giriş oradan olabilirmi benim bildiğim yarım üçgen giriş yerini verir önü olarak yorum yapılır sizin yorumunuz nedir tam olarak

Alt 04-14-2010, 12:57 AM   #5
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute

el işareti kesin malı verir.ama resim atsaydın dah net ve açık olabilirdi.parmaklar açıkmı?,kapalımı?şakil önemli.
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-14-2010, 04:28 PM   #6
aydın61
Yeni Üye

kardeş parmak uçlarını veriyor sol el uç kısımları yumurta götü şeklinde kayaya oyulmuş parmak araları açık kaya mezarımı yada önünde büyük düz bir çimenlik var burası üç tepe işaretin altında üç oyma aynı oyma gibi üçgene benze şekil aslında burada başka bir işaret daha var ama bunlan ilgisi varmı bilmiyom bu işaretin karşısında durursam sağ tarafta kalıyor arası 3 4 metre ana kaya üzerinde dikili iki tane sağ taraftaki taşta yumruk şeklinde oyuk su konulduğunda suyun akma şekli gibi yeri var iki tane yanı sıra bunu bilmiyom yorum bekliyorum

Etiketler
Yok