|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yardımcı olabilirim görüşelim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 20017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu mesajından anlaşıldığına göre sen biraz fazla mucitlik yapmışsın bunların neticesinde telleri yakmışsın kardeş bu resmin bana göre defineyle ilişkisi yoktur bu yüzden yorum yazma gereği duymamışımdır ki ilintisi olsaydı bile adm demişki sonucuna vardım sen neye yardımcı olcan ? senin yorumun beni okadar cezbettiki beyninin hangi kulvarda çalıştığının farkında ol diye yazmak durumunda kaldım tabi anlayacak teller sağlamsa. kal sağlıcakla
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostlar sayın arkadaşım mucit nedim beyefendi siteye geldiğiniz günden bu yana mesajlarınızı takip ediyorum ve telefon numaranızıda ben sildim bu size ilk ve son ihtarım bir daha ara beni veya görüşelim gibi mesajlar yazarsanız sitetedn atılacaksınız diğer üyeler gibi site kuralları içersinde görüş ve düşüncelerinizi paylaşırsanız saygı duyar ve gerekli soru ve cevapları alırız ve sorarız saygılar dayı
![]() |
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu bir define işareti degildir bir heykel traşın yaptıgı heykeldir o kadar anlarsın define işinden işte sazan
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tecrübe Puanı: 145015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş emin ol anlarım!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
biz emin olduk nedim tamam
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|