Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 12-14-2010, 01:41 AM   #11
hytrdgn
Üye

Tecrübe Puanı: 2015
hytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond reputehytrdgn has a reputation beyond repute

evet güzel bir çalışma araştırma emeği geçenlere teşekür ederim arkadaşlar tarihimizde gizli kalmış sırlarımızı bılmek bizim kimlik ve niteliğimizi dahada geliştiriyor bu bilgileri bızlere ulaşmasını sağladığınız için allah sizden razı olsun arkadaşlar allaha emanet olun daha nice bilgilerde buluşmak üzere hoşçakalın
hytrdgn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-01-2011, 11:41 PM   #12
NİKO
Üye

Tecrübe Puanı: 11017
NİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond reputeNİKO has a reputation beyond repute

kardeş ellerine yüreğine sağlık ama fazla derinlere dalma yüzeysel gitmeni tavsiye ederim tşkler
NİKO isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-01-2011, 11:59 PM   #13
sonadım
Guest

usta süper bir paylaşım ellerine vede yüreğine sağlık.allah razı olsun..

Alt 01-02-2011, 01:52 AM   #14
Gaziosmanpaşa
Moderator

Gaziosmanpaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 313017
Gaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond repute

cok guzel bır yazı herkezın okumasını tavsıye ederım
elıne saglık kardes
Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var,
Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin.
Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var”
Gaziosmanpaşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-02-2011, 01:55 PM   #15
bircan
Moderator

Tecrübe Puanı: 37015
bircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond repute

s a boyle bir konuyu gundeme getirdigin için sana çok teşekur ederim saygılar
bircan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-03-2011, 12:05 AM   #16
ilkim111
Tecrübeli Üye

ilkim111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 590017
ilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond repute

Niko ustam, amacım derinlere dalmak değil gerçekleri delilleriyle defineci arkadaşlarımla paylaşmaktır. Önemli olan define sevdalısı arkadaşlarımızla birlikte paylaşım içinde olmak, konuları forumda herkezin düşüncesini alarak tartışmaktır.

Alt 01-03-2011, 01:24 AM   #17
RaNDoM21
Tecrübeli Üye

RaNDoM21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 168016
RaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond repute

s.a arkadaşlar.ilkim hocam ellerine ve yüreğine sağlık.hepsini büyük bir merakla okudum.bende bu yazdıkların insana tecrübe olacak nitelikte uyarılar olarak kabul ediyorum.

Alt 04-15-2011, 03:06 PM   #18
pashaaa
Üye

Tecrübe Puanı: 1015
pashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond reputepashaaa has a reputation beyond repute

Tesekkurler Kardesim..
Canım Istanbul şimdi ne hallerde...
pashaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-15-2011, 09:04 PM   #19
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

ilkim usta seni saygı ile takip ediyorum...

Alt 04-16-2011, 12:21 PM   #20
tarıkziyad
Tecrübeli Üye

tarıkziyad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 271015
tarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond repute

joviyanus ustama katılıyorum bir farkla ben yakın takipteyim
tarıkziyad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok