|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet güzel bir çalışma araştırma emeği geçenlere teşekür ederim arkadaşlar tarihimizde gizli kalmış sırlarımızı bılmek bizim kimlik ve niteliğimizi dahada geliştiriyor bu bilgileri bızlere ulaşmasını sağladığınız için allah sizden razı olsun arkadaşlar allaha emanet olun daha nice bilgilerde buluşmak üzere hoşçakalın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş ellerine yüreğine sağlık ama fazla derinlere dalma yüzeysel gitmeni tavsiye ederim tşkler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
usta süper bir paylaşım ellerine vede yüreğine sağlık.allah razı olsun..
|
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cok guzel bır yazı herkezın okumasını tavsıye ederım
elıne saglık kardes
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a boyle bir konuyu gundeme getirdigin için sana çok teşekur ederim saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Niko ustam, amacım derinlere dalmak değil gerçekleri delilleriyle defineci arkadaşlarımla paylaşmaktır. Önemli olan define sevdalısı arkadaşlarımızla birlikte paylaşım içinde olmak, konuları forumda herkezin düşüncesini alarak tartışmaktır.
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşlar.ilkim hocam ellerine ve yüreğine sağlık.hepsini büyük bir merakla okudum.bende bu yazdıkların insana tecrübe olacak nitelikte uyarılar olarak kabul ediyorum.
![]() |
#18 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tesekkurler Kardesim..
Canım Istanbul şimdi ne hallerde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilkim usta seni saygı ile takip ediyorum...
![]() |
#20 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
joviyanus ustama katılıyorum bir farkla ben yakın takipteyim
![]()
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|