|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir arkadaşın duvarında gördüm çok beğendim ve paylaştım hemde biraz tatlı olsun anlamında
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben yılan göremedim doktoramı gitmeliyim şaka bi yana sanırım göremedim ben.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a.arkadaşım bende goremedim saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yılanı kırmızı dikdörgen içine aldım
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 14 ![]() |
![]()
yılanın altındaki yapıya baktığımızda açılmış bir yer izlenimi vermekte muhtemelen mezardı yılanda bekçisi bu şekildede düşünülebilir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
evet ustalarımın belirttigi gibi eger açık sahada yılan figürü varsa kiliseseye delalet eder ve genellikle kilise malına baktıgı yönde kilise olması gerek diye biliyorum
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
el işçili bariz mevcut.yılan olmadıgı kanatındeyim.ama kanal olablr ve kapıyı gosteryor.dönem soygunu oldugunuda sanmyorum daha yakın bu çok olsun 20 yıllık
![]() |
#9 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. resimde yuvarlak icine aldıgım mavi ile belirtiğim yerdeki kafaya dikkat agzına bak bakalım alt bölgesi güzel işlenmişse orjinal işarettir(alt dudagına) ...yılanın kafası zaten işaretlediğim yerin arkasını veriyor onunda sırtı icerde gibi... verilen acıklık dikkati terse cekmek ... ama cok zor yer ... saygılar...
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
http://ressim.net/s/upload/037b1903.jpg Ustalar yorumlarınızdan sonra yorum yazdığım için umarım beni mazur görürsünüz...! Aslında; yeni üye olduğum için ve konuları yeni gördüğümden, oluyor bu..İnşallah hiçkimseyi kırmamışımdır...Kaldıki; yaptığım yorumlar, tamamıyla açılan konulara katılım amaçlıdır.Bu anlamda; hoşgörünüze sığınarak yazıyorum. İşaretlediğim noktalar, benim yorumum..Herkese saygılar hürmetler..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|