Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 07-02-2011, 06:03 PM   #1
tarıkziyad
Tecrübeli Üye

tarıkziyad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 271015
tarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond repute
Standart Yılan GÜNÜN FOTOGRAFI

Bir arkadaşın duvarında gördüm çok beğendim ve paylaştım hemde biraz tatlı olsun anlamında
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg yılan.jpg (100,3 KB (Kilobyte), 80x kez indirilmiştir)
tarıkziyad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Alt 07-02-2011, 07:15 PM   #2
SeRHaT21
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 66015
SeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond reputeSeRHaT21 has a reputation beyond repute

ben yılan göremedim doktoramı gitmeliyim şaka bi yana sanırım göremedim ben.
SeRHaT21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-02-2011, 09:50 PM   #3
bircan
Moderator

Tecrübe Puanı: 37015
bircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond reputebircan has a reputation beyond repute

s.a.arkadaşım bende goremedim saygılar
bircan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-03-2011, 11:42 AM   #4
tarıkziyad
Tecrübeli Üye

tarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond repute
Standart kırmızı dikdörgen içine aldım

yılanı kırmızı dikdörgen içine aldım
Dosya tipi: jpg YLAN_1~1.jpg (89,2 KB (Kilobyte), 66x kez indirilmiştir)

Alt 07-03-2011, 11:45 PM   #5
hutame
Tecrübeli Üye

hutame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 449017
hutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond repute

duruşuna bakarsak kılısenın bekcılıgını yapıyor ..yaknlarında kılıse vardı buda sınırına yapılır

SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png
.................................................. .....
sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın..
hutame isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-04-2011, 06:38 AM   #6
tunavy2
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 14
tunavy2 has a reputation beyond repute

yılanın altındaki yapıya baktığımızda açılmış bir yer izlenimi vermekte muhtemelen mezardı yılanda bekçisi bu şekildede düşünülebilir
tunavy2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-04-2011, 10:38 AM   #7
tarıkziyad
Tecrübeli Üye

evet ustalarımın belirttigi gibi eger açık sahada yılan figürü varsa kiliseseye delalet eder ve genellikle kilise malına baktıgı yönde kilise olması gerek diye biliyorum

Alt 07-04-2011, 01:26 PM   #8
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

el işçili bariz mevcut.yılan olmadıgı kanatındeyim.ama kanal olablr ve kapıyı gosteryor.dönem soygunu oldugunuda sanmyorum daha yakın bu çok olsun 20 yıllık

Alt 07-20-2011, 09:42 PM   #9
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. resimde yuvarlak icine aldıgım mavi ile belirtiğim yerdeki kafaya dikkat agzına bak bakalım alt bölgesi güzel işlenmişse orjinal işarettir(alt dudagına) ...yılanın kafası zaten işaretlediğim yerin arkasını veriyor onunda sırtı icerde gibi... verilen acıklık dikkati terse cekmek ... ama cok zor yer ... saygılar...
Dosya tipi: jpg YLAN_1~1.jpg (91,2 KB (Kilobyte), 17x kez indirilmiştir)
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-23-2011, 05:52 AM   #10
seha
Üye

Tecrübe Puanı: 22014
seha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond repute

http://ressim.net/s/upload/037b1903.jpg Ustalar yorumlarınızdan sonra yorum yazdığım için umarım beni mazur görürsünüz...! Aslında; yeni üye olduğum için ve konuları yeni gördüğümden, oluyor bu..İnşallah hiçkimseyi kırmamışımdır...Kaldıki; yaptığım yorumlar, tamamıyla açılan konulara katılım amaçlıdır.Bu anlamda; hoşgörünüze sığınarak yazıyorum. İşaretlediğim noktalar, benim yorumum..Herkese saygılar hürmetler..!
seha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok