Go Back   DefineBurada.CoM > FORUM DA KATEGORİSİZ KONULAR > Kategorisiz Konular
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 08-01-2011, 02:25 PM   #1
tarıkziyad
Tecrübeli Üye

tarıkziyad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 271015
tarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond reputetarıkziyad has a reputation beyond repute

teşekkürler ustam doyurucu bir çalışma
tarıkziyad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Alt 08-09-2011, 09:55 PM   #2
seha
Üye

Tecrübe Puanı: 22014
seha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond repute

Seyrani usta paylasimin icin tesekkur ederim. Gercekten cok guzel bir konu bulmus ve guzel yorumlamissin. Hatirlarsan gecenlerde feyste bir aslan figuru yayinlanmisti.Hemen ustunde yine bir aslan ve kalkan figuru vardi. Ben yorumumda''- bana tapinakcilari hatirlatti bu figur'' demis ve fazla detay ve ayrintiya girmemistim. Akabinde, farkli sahislar Anadoluda eski evlerde bu tip suslemelerin oldugunu soylemis, sozumona sahislar bizi Anadoludaki eski evlerde kullanilan susleme sanatindan bihabermisiz gibi atiflarda bulundular..Halbuki; Anadolu butun hacli seferlerinin hem hedefi hemde tek gecis yoluydu. Simdide oyle degilmi!! Gectikleri guzergahlari yakiyor, yikiyor talan ediyor ve soyuyorlardi. O donemlerdeki ilerleyis simdilerde oldugu gibi ucak, gemi.tren veya motorlu araclarla degil, atlarla oluyordu. Dolayisiyla aylar yillar suruyordu bu seferler. Peki ellerine gecen mallari ne yapiyorlardi? Elbetteki ancak tasinabilir makul orani aliyor, geriye kalani sakliyorlardi. mobilden girdim sonra devam insallah.
seha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok