|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
arkadaşlar bu fotoğraflar bir ermeni evine ait. ilk resim evin içindeki ocaklığa(şömine) ait ve üzerinde gördüğünüz işearet var işaret tebeşirle belirgin hale getirilmiştir. ikinci resim ocaklığın önü ve orada bir tandır kuyusu var son resmin olduğu yer alet getirilerek kazılmış 9 metre derinilğinde ama bir şey çıkmamış burası da işaretin karşı cephesinin zemini.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
2 ve 3 resim sert zemin yani horasansa boşluk testi yapın agır bir çekiçle boşluk arayın şömine noktaları define saklama noktaları olabilmektedir [ şömineye benzetemedim] saygılarımla
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burada boşluk alınabileceğini sanmıyorum malzeme varsa üzeri boşluksuz kapatılmıştır. yapılacak en mantıklı iş birinci resimdeki şöminenin hemen önü duvara sıfır olarak aşağı doğru açılmalı eğer o şömine 2. katta falansa onun bi alt odası onun hizası kazılıp bakılmalı süper bi ev...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a usta resimler çok küçük detay yok ben birşey anlamadım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
birinci resmi sizmi çizdiniz tebesirle.kayde deger bisey yok burda.bu bir sınamamı.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|