Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 06-09-2010, 02:49 PM   #21
shanchez
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 15
shanchez is on a distinguished road

bu kaya ise bir metreküp taş yaklaşık ve aynı bişr yılan kafası bu oyuk sol yanağının altında bulunuyor sağ yanağında ise sanki taştan kapak varmış gibi ve önünde mezar taşı gibi görünen bir metre boyunda bir kaya parçası sokulu ve onun üzerindede bu deliğin aynısı bir birlerini görecek şekilde fakat bunun dörtte biri kadar sizce ne olabilir??
shanchez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-13-2010, 07:08 PM   #22
RaNDoM21
Tecrübeli Üye

RaNDoM21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 168016
RaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond repute

s.a arkadaşlar....uzun bir aradan sonra yeniden selamlar olsun sizlere....benim yorumum burada bir birine paralel 4 tane kapalı mağara olduğu.......açılması pekde mümkün görünmüyor.....

Alt 06-23-2010, 05:52 PM   #23
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. ustalardan güzel yorumlar gelmiş hepsini değerlendirmeni tavsiye ederim...

komagena ustanın dediği gibi bunun örneğine rastlanmıstır icinde hediyesi müjdesi olabilir ... diğerlerinin acımıda oldukca zordur random

usta belirtmiş zaten...saygılar
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-02-2010, 07:30 PM   #24
mirko
Üye

Tecrübe Puanı: 17
mirko has a reputation beyond repute

hira ustam, içinde dediğin müjde kayanın içindemi yoksa onu kaldırıp altındaki toprağamı bakmak lazım.
mirko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-06-2010, 01:48 PM   #25
mucit nedim
Üye

Tecrübe Puanı: 1015
mucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond repute

beni iyi dinle ve dediklerimi aynen yerine getir!!! orayı 80cm parcala ve beni mutlaka gör! hellalliğimi ........................ hadi
mucit nedim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-17-2011, 07:51 PM   #26
formen16
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 229017
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute

Alıntı:
taraklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bundan sonra gülmek için hep bu siteye gireceğim.Tarihçi arkeolog ve sanat tarihçi arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.ne güzel sallıyorsunuz öyle.sitedeki bazı fotoğraflara baktım acayip komik yorumlar.kalıntılar en az ama en az 700-800 yıllık ve bu sürede bu kalıntılar üzerinde bir çok medeniyet kurulmuş onlar bu hazinelere fark edememiş.1000 yıl sonra sizler farkediyorsunuz aferim size.))))))))))) vallahi çok güldüm.
Bazılarınız taraklı denen vatandaşın alaycı üslubuna haliyle kızmış.Aslında söylediklerinde gerçeklik payı da yok değil.Ama bunu söylemenin yolu da elbette bu değil.
Sitedeki bazı arkadaşlarımızın vur,kır şeklinde yaklaşımları bu siteye fayda değil,zarar verir.Vura,kıra dağ taş bitermi arkadaş?Çok meraklıysan git taş ocağında çalış.
tarakçı denen şahıs,tarihçi,arkeolog ve sanat tarihçisi arkadaşlarından bahsetmiş.Onlar eğitimini alıp,meslek olarak yaptıkları için kendi branşları konusunda uzman olabilirler.Ama hiçbiri kendini iyi yetiştirmiş bir definecinin bilgi ve birikimine tek başına sahip olamaz.Çünkü tarihçi araziyi,arkeolog sanat eserini,sanat tarihçisi de yapı tekniğini bilmez.Defineci ise bunların hepsini bilmek zorundadır.Başka türlü zaten kendisi define olur.
Biz defineciler eğer bu arkadaşa söylediklerini yedirmek istiyorsak,biraz tecrübeli bir arkadaşınız olarak;vurup,kırarak değil,bu işi adam gibi yapmalıyız derim.
Bunun için de öncelikle antik çağ (özellikle ROMA DÖNEMİ) insanının inançlarını,kültür ve medeniyetini öğrenmeliyiz derim.
Unutmayın doğumdan ölüme kadar insanların hayatını belirleyen yegane unsur inancıdır.Eğer inancını bilmezsek neyi,ne için yaptığını da bilemeyiz.Bu durumda da aslında her şey gözümüzün önünde olmasına rağmen,adamların yaptığı şeylerin etrafında boş yere döner dururuz.
Bu gün bir çok definecinin yaptığı da maalesef bu.Saygılarımla.
formen16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-17-2011, 09:14 PM   #27
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

eyvallah ustam
olay budur.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok