|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evet benim memleketim diyebilirim .çok gittim tünelin karşısında kireç ocağının üstünde .şahane bir yer
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 | |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tecrübe Puanı: 57014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() TERELEK KAYA TÜNELİ Terelek antik bir yerleşim alanıdır. Ve burada sadece kral mezarı yoktur. Herşeyiyle bir medeniyet burada yaşamıştır.İşte Kızılırmak'ın altından geçebilmek için insanlar tarafından oyulmuş bir kaya tünelinden çeşitli görüntüler. Kaya tünelini insanlar kullanmayalı çok olmuş. Merdivenler taşla tozla kaplanmış. Tünel bazı yerlerde öyle çok fazla geniş değil. Bazı kısımlar hep kaya parçalarıyla dolmuş ve tıkanmış. Bazı kısımlarındaki merdivenler hala kullanılabir ve gayet iyi durumda. Bazı yerlerde ise kaya tüneli oldukça dik iniyor. Halys yani Kızılırmak nehrini altından geçen bir tüneldir burası. [/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tecrübe Puanı: 77015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resimlerde çok güzel konuda ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
KOTYORA dostumuza bu güzel paylaşım için çok teşekkürler.Çorbada tuzum bulunsun diye aynı yerin iki resmi de benden.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|