|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Değerli kardeşim,bak sen kendin bile işaretler için gibi diyorsun.İşaret GİBİ olurmu?Net olması lazım.Öyle değilmi?
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tecrübe Puanı: 2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
degerlı kardesım bende kayda deger bısey goremedım.eger o oyuklar dogal degılde yapmaysaa bıle onemsız mezarlardır . Kaya mezarı oyukları daha derın ıcı neredeyse puruzsuz özenli bir sekılde oluyor.benım bulundugum yerde el yaapması kırkın uzerınde oyuk war hepsıde ellı metrekkare alan ıcınde yanı mezarlık onlar bıle ozentısız yapıldıgı halde senın kılerden kat kat daha guzel.benım gorusum boyle yanıltmıs olmayayım saygılaar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yaada soyle soylersem dahaa acıklaayıcı olacaktır .bız kaya mezarı aarıyoruz yanı kayanın ıcerısı taslaar duzgun ve ustaca kesılmıs oyulmus bır kucuk odacık yanı aradıgımız odacık bır sanaat eserı we ıcerısıne konulacaak ceset degerlı bır kısı . O yaapılan mezaara yaakısır bır sekılde sunaklar yapılır yanı o odayı yapabılecek kapasıtedekı bır ustaa ıcın puruzsuz duzgun bır sunak (oyuk) yapmak cocuk oyuncagı . O yuzden kaya mezarı oyukları daha farklıdır senın fotografındakı gıbı degıldır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aga_0074 nickli kardeşim;alttan almak sorun değil.Burası eğer bir yolsa,biz yola çıktığımız insanları gerekirse sırtımızda da taşırız.Çünkü tanımasak da bize el açan her insanı,HIZIR A.S. belleyip yetiştirilen bir kültürün çocuğuyuz.Bu yüzden Allah'a çok şükür,bir adım gelene koşarak gitmemiz gerektiğinin de farkındayız.
Dikkat edersen yorumlarımda lafı dolaştırmadan direkt olarak söyleyen bir mizaçtayım.Gördüğüm neyse ona göre söylüyorum.Çünkü karşımdaki insanı boşu boşuna sıkıntıya sokmaktansa,kalbini kırarım daha iyi diye düşünüyorum. gizemli_KRAL arkadaşımızın söyledikleri çok doğru.Bölgesindeki işaretlerdeki güzelliklerden ve düzgün işçilikten yani KALİTE'den bahsediyor.Kalite = ZENGİNLİK demektir.Konuya yaklaşım tarzından dolayı da gizemli_KRAL' kardeşimize çok teşekkür ederim. ![]() Kral kaya mezarlarındaki cephe süslemelerini biliyorsun.Antik Çağ'da TAŞ USTALIĞI yüksek kazanç sağladığı için en önemli mesleklerden biriydi.Az paralara o mezarın dış cephe süslemeleri bile yaptırılamazdı.Dışına bile o kadar para harcayan kişi,mezarın içine kimbilir ne kadar harcamıştır?Hesabını sen yap artık.Şimdide aynı değilmi?Zenginlerin evlerinin dışı bile,fakirlerin evlerinin maliyetine bedel olmuyormu?Eski insanlar yaşamdan çok,ahiret için hazırlanırlardı.O mezarlar da,içinde yatanların öbür tarftaki evleri olsunlar diye gücü nispetinde özene bezene yani yüksek maliyetlerle yapılmışlardı. Sitedeki olupta sonuçlanmamış bazı işaretlere yorum yapmamamın sebebi de bana göre KALİTELİ olmayanlar.Dikkate değer gördüklerimi ise gündeme getirmeye çalışıyorum zaten.Ayrıca her şeye de maydanoz olunmaz değilmi?Gönderilen bu resimlerin bazılarına (yine bana göre) doğru cevaplar verildiğini düşündüğümden yorum yapmıyorum. Bir kez daha belirtmek gerekirse,bu işlerde mantık çok basit.O'da,kalite yoksa yorum yapmaya değecek bir şeyde yoktur. ![]() Allah'a emanet ol,kendine iyi bak kardeşim.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|