|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oranın gercek toprak yapısı kırmızımı yoksa sadece orasımı tasıma kırmızı toprak.eger tasıma topraksa kanaatımce mezar olabılır .ancak ben yınede kaplumbagaya benzetemedım .tabı yaanında olmakla fotodan bakmak cok farklı.ayrıca formen hocama katılıyorum oyle ruhsat alıp kepceyle dagıtılmıyo yok oyle bıse.bu yorumu yapan arkadas kultur ve tabıat varlıklarını koruma kanunlarını bastan asagı okusun.oyle armut piş agzımaa düş yok.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İnsanlar nesneleri ve olayları durdukları ve baktıkları yere göre değerlendirirler.Bu yüzden gördüğü şeylerle ilgili herkes farklı bir anlam çıkarabilir.Görüşlerine katılmasak da,bu durumu anlayışla karşılar ve saygı duyarız.Ama buradaki durum farklı.İnsanlarla resmen alay ediliyor. Sen en iyisi resimlere bir daha bak ve mesajları tekrar oku.Kepçeye gelene kadar daha ters çevrilecek ne ninja kaplumbağalar var bir bilsen.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bence MİCHELANGELO bile olabilir.
![]() ![]() Bakıyorum da, zihnin bayağı bi açılmış. ![]()
![]() |
#5 |
Banned
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|