![]() |
#11 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardes:
ısaretlerın genelı o buyuk kayayı vermekte ıcın rahat bır sekılde buyuk kayanın alnındakı kapama kayanın altından ıcerı gırebılırsınız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
2.resım ıslatıp cektıgını kastedıyorum,
o kayanın tamamıı ıcıne alan resım var ıse ekstra dıyeceklerım var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 4016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş burda dere varsa artı ipek yolu geçiyosa kesinlikle voılçanın işi bu odan var v nin açıkagzına dogru bi bak fazla uzak deyil bence dikkatli incelersen bulursun saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
normal kaya izi
başka işaret varmı |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben Vışşş.Diyorum larktan başka sigara yokmu kardeşim.Hani sansür bari gölgelendirin reklam olmasın.Çevrede başka kayalık varsa oralarında v-y-x-^-gibi işaretlerini araştırıp siteye koymamız gerek Ha birde yakında akar su varmı içilebilir mi oralar oldukça sarp çok su kaybı oluyorsa suyu dereden içmek lazım değilmi üstadlar.Zirveye ulaşmak için illa yüksek yüksek yerleri mesken edinmek gerekmez en yükseğe en alçak yerlerde ve hatta yeri dibin de ulaşılır.
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
AS56 dostumuza,fotolar hakkında gerekeni söylediği için çok teşekkürler.
![]()
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|