|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SA.sayın ustalarım bu resimlerle biryere varmak zor olsa gerek çünkü bunların hiç birinde çevre resimleri yoktur tek resimle oraya malzeme koyan kişi gelse o bile koyduğunu bulamaz saygılar efendim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bütün resimlere baktım iş var lakin analiz etmek zor çünkü çevre resimleri yok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardes her ısaret cevresıyle bır butundur cevre fotolaı olmayan bır ısaret dıpsız kuyudur.
tek fotoya yorum ısaretıne gore degısır sızın bu ısaretınıze bu halıyle yorum bıze yakısmaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm evet bu kartal oyması diye adlandırdığınız resim veya şekil aslında arkadaşlarında demek isteyipte adını koyamadığı bir harita bence çevreyi iyi incelemek lazım onun içinde detaylı şekilde çevre fotoları gerekli
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bircan kardeş gerçekten güzel fotograflar benim fikir belirtecegim sondan ikinci foto yakında bir kilise oldugunu belirtiyor haçların çok süslü güzel ikinci fikir ise aile putu olan fotograf oda çok süslü öteki fotolarında güzel ama net olmayınca bir şey demek istemedim malum ustaların meclisinde az konuşup çok dinlemek lazım------kardeş sen bu horoz fotosunu çözdünmü dün akşam aklıma geldi bizim ekip kapartma horoz resminden yani işareti parçalıyarak ikinci bir horoz resmi çıkardık ama bu resim bakır plaka üzerindeydi malum biz altınla ilgilendiğimiz için o kadar deger varmedik işaret sahibine bıraktık ama ne anlamı var hangi kavim gömmüş şimdi merak ettim işaretlerinde başarılar dilerim
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bircan kardeşim,resimlerinde yerinden çıkarılmış 2 tane mezar taşından başka kayda değer bir şey yok.
Oflu ustam detaylı resim istemekle çok haklı.Horozdan falan bahsedince acaba MEN'e ait bir unsurmu var diye baktım ama;oda boş çıktı. ![]()
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|