Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 10-29-2010, 03:36 PM   #11
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-29-2010, 11:15 PM   #12
gold
Banned

gold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond repute

Uploaded with ImageShack.us

üstat açıklayıcımı
gold isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-30-2010, 01:24 AM   #13
istihkam
Guest

istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

işaretli kayanın sag tarafındakı destek kayanın baktıgı taraftır yonun yanlıs anlasılmasın.
resımde gordugumuz benım ısaretledıgım karsı dere bu yonde olmalı.
MAVI OKLA GOSTERDIGIM YON(DAIRE ICINDE) O YONDE OLMALI RESIMDEKI DERE.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-30-2010, 01:46 AM   #14
gold
Banned

gold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond reputegold has a reputation beyond repute

tamam üstat önü ve yanı dere geçiyor senden bir önceki benim yaptıgım resme bak senin çizdiğin mavi ok 1 rakamı ve 3 aramı arası yani 3 yakamını gösteriyor dogrultusu

Alt 11-01-2010, 05:05 AM   #15
sakin 46
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 15
sakin 46 is on a distinguished road

öncelikle herkese merhaba ben böyle bir işareti daha önce arazide görmüştüm biraz tecrübe edindim küçük oyma istikametinde 25.30 m ilerisinde zemin alı açılmış kaya mezarı vardı. ama o işarette adece büyük ve küçük oyma vardı.allah gönlüne göre versin rastgele.
sakin 46 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-15-2010, 04:30 PM   #16
sonadım
Guest

istihkam üstatdın anlattıklarını gale alarak ona göre geniş araştırmalarla çalışmalarını yapmalısın.allah kolaylıklar versin..

Alt 01-04-2011, 10:26 PM   #17
gold
Banned

diyer yayın

Alt 11-04-2011, 01:19 AM   #18
formen16
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 229017
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute

Uploaded with ImageShack.us

s.a site halkı bu resimler dümdüz bir tepenin üst kısmında bulunan bir yer son resim işaretlerin hemen arkasında bulunan eski kilisenin yeri imiş bir anlam taşırmı saygıdeger ustalar. ( çok sıkıldım bulmak istiyorum artık)[/QUOTE]

gold arkadaşımız "ustalar buyurun konu"deyip bu fotoğrafları yollamış.Usta olmayınca iş kalfalara kalırmış.Bu yüzden haddim olmayarak buyuracağız mecburen.
Kardeşimiz çok sıkıldığını söylemiş.Sıkılmak iyidir aslında.Çünkü "kul sıkılmayınca hızır yetişmez" derler.
Resimleri yollayalı 1 seneyi geçmiş.Bu yorumu da bu fotoğraf tekniğiyle burada bir şeyler bulmasının mümkün olamayacağını bildiğim için yazıyorum.
Şair "bir günlük saltanatın olacak musalla taşında" lafını boşuna dememiş.Ama saltanatın bir günlük değil,her günlük olması için de;insanların da daha mütevazi olması gerekmiyormu?
Roma dönemi bu nekropole daha iyi yorum yapabilmek için ise aşağıdaki resimde ok ile belirttiğim yönlerden 2-3 metre uzaktan fotoğraflar lazım.
gold kardeş unutma;bulmak istiyorsan,önce araman gerekir.
Saygılarımla.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg pic0022y.jpg (98,4 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)

Etiketler
Yok