|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
![]()
tamam üstat önü ve yanı dere geçiyor senden bir önceki benim yaptıgım resme bak senin çizdiğin mavi ok 1 rakamı ve 3 aramı arası yani 3 yakamını gösteriyor dogrultusu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
öncelikle herkese merhaba ben böyle bir işareti daha önce arazide görmüştüm biraz tecrübe edindim küçük oyma istikametinde 25.30 m ilerisinde zemin alı açılmış kaya mezarı vardı. ama o işarette adece büyük ve küçük oyma vardı.allah gönlüne göre versin rastgele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
istihkam üstatdın anlattıklarını gale alarak ona göre geniş araştırmalarla çalışmalarını yapmalısın.allah kolaylıklar versin..
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
![]()
diyer yayın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us s.a site halkı bu resimler dümdüz bir tepenin üst kısmında bulunan bir yer son resim işaretlerin hemen arkasında bulunan eski kilisenin yeri imiş bir anlam taşırmı saygıdeger ustalar. ( çok sıkıldım bulmak istiyorum artık)[/QUOTE] gold arkadaşımız "ustalar buyurun konu"deyip bu fotoğrafları yollamış.Usta olmayınca iş kalfalara kalırmış.Bu yüzden haddim olmayarak buyuracağız mecburen. ![]() Kardeşimiz çok sıkıldığını söylemiş.Sıkılmak iyidir aslında.Çünkü "kul sıkılmayınca hızır yetişmez" derler. Resimleri yollayalı 1 seneyi geçmiş.Bu yorumu da bu fotoğraf tekniğiyle burada bir şeyler bulmasının mümkün olamayacağını bildiğim için yazıyorum. Şair "bir günlük saltanatın olacak musalla taşında" lafını boşuna dememiş.Ama saltanatın bir günlük değil,her günlük olması için de;insanların da daha mütevazi olması gerekmiyormu? Roma dönemi bu nekropole daha iyi yorum yapabilmek için ise aşağıdaki resimde ok ile belirttiğim yönlerden 2-3 metre uzaktan fotoğraflar lazım. gold kardeş unutma;bulmak istiyorsan,önce araman gerekir. ![]() Saygılarımla.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|