|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 31015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustat gerekenı yazmıs ellerın dert gormesın
bu ve bu tıp ınsanların cenelerı calısır ustat hazırcıdır bunlar hazırcı...
.. BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOĞALIR .. Verilen tüm bilgiler ön araştırma amaçlıdır. Ön araştırma yapacak kişi MÜLKİ amir'den izin almak zorundadır. Kaçak kazı yapmayalım yapanları uyaralım. AYRINTILI RESİMLEME VE AÇIKLAMADAN YOKSUN BİR KONUYA KESİNLİKLE YAZMAM !!!
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() İşin kötüsü Sivaslı hemşerim dediğim için kendisine kızamıyorum da.Yine de canı sağolsun. ![]() Maksadımızın onu aşağılamak değil;pervasızlığı yüzünden başına gelebilecek bir sıkıntı için kendisini uyarmak olduğunu elbet bir gün anlayacaktır. Hatasız kul olmaz;ne diyelim?
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yorum yapan ustalar ayri ayri tesekurler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Agu arkadaşım;mıhlar konusunda bilgi alıp sana özelden 2 soru daha sordum ama bana dönmedin.Bilgisine başvurduğum dostum benden sana 2 soru sormamı istedi.
1.Soru.Ağaçta çakılı dediğin mıh tavandaki bir ağaçtamı çakılı? 2.Soru.Duvardaki ağaçta çakılı dediğin mıhın olduğu duvarın arkasında bahçe varmı? Bunlara vereceğin cevaplardan sonra fikir yürütmenin daha doğru olacağını söyledi.Selamlar.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|