|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tecrübe Puanı: 12016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 12016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Baş barmağın ucu kesik sanki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhabalar bana göre tamamen doğal oluşum saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
herseyi dogal görünüm olarak görmemek gerekir azda olsa degerlendirmek gerekir derim fena bir yer degil kaya mezarlarinin olabilecegi derecedeki bir yerlere benziyor ama var demiyorum degerlendirmek bakilmasi gerekir derim yeni Allah tamam dediyse nerden ne gelecegi belli olmaz saygi ve sevgilerimle,--
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]()
teşekkürler yorumunuza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hulisi kardes ben diyorumki burada mutlaka magra odalari var ? kolay bir is degil zor bir calismayla bulunur derim varmi yokmu diye ? ama cok malzeme gerekir ,- saygi ve sevgilerimle,--
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a o ortada delik gibi gözüken yerin toprak kısmına bak sağa doğru 1 metre asağıda 2 mezar varmı bak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
inşallah bu yaz gidebilirim
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|