|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tamamını göremediğimiz için emin olamasak da,yere düşmüş bir mezar taşına benziyor.Ve köşelerine bakılıra üzerinde işçilik var gibi.
![]() Taşın üstü temizlenip ya da yerinden çıkarılıp tekrar fotolanırsa ne olduğu anlaşılır. ![]() zeliha kardeş,yalnız açtığın her üç konuda da resimlerin yetersiz.Ve üzülerek belirtmek isterim ki;sanki bilgi almak için değil de,bizleri imtihan etmek için konu açmış gibi davranmışsın.
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kusura bakmayın ben biraz bu konuda acemiyim resim yüklemesini bilmiyordum anca öğrendim bu işaret yerde sabit yanındada büyük bir kaya var biraz kazdım siyah parlak taşlar çıkıyor çok küçük cam gibi
http://www.defineburada.com/forum/at...1&d=1345754670 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ya da sırlı seramik iseler bu durumda,burada en erken Roma veya daha geç yani Bizans olarak tarihlenecek dönemlere ait tapınak-kilise-hamam benzeri bir kamu binası ya da özel bir malikane olabileceğini düşündürür. Gördüğün gibi daha detaylı resimleri görmeden ne desek boş.Çünkü görmeden söylediklerimiz havanda su dövmekten öteye gitmeyecektir.
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]()
http://www.defineburada.com/forum/attachment.php?attachmentid=3107&stc=1&d=134580208 3 bu deredeki taşın bitişiğinde çok büyük kaya var görüntüyü önceden çekmiştim yakında gideceğim http://www.defineburada.com/forum/attachment.php?attachmentid=3107&stc=1&d=134580208 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]()
zeliha,bu resimler ne yazık ki iş görmez.
İlk resimdeki taşlar için;sadece bu görüntülere bakarak,bu taşlar kesin olarak şudur diyemeyiz. ![]() Çünkü eğer dersek,bu yanıltıcı olur ve seni boş yere uğraştırmaktan başka bir işe yaramaz. ![]() Diğer 2 fotodaki kayalarda ise insan elinden çıkmış herhangi bir şey göremedim. ![]()
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 31015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
egerkı arkasında bulunan yesıllık alan bu oymanın kuzeyınde dusuyor ıse arastırmaya deger...
.. BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOĞALIR .. Verilen tüm bilgiler ön araştırma amaçlıdır. Ön araştırma yapacak kişi MÜLKİ amir'den izin almak zorundadır. Kaçak kazı yapmayalım yapanları uyaralım. AYRINTILI RESİMLEME VE AÇIKLAMADAN YOKSUN BİR KONUYA KESİNLİKLE YAZMAM !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|