|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yaklaşık 10 gündür gezip fotoğrafladığım yerler bulunmaktadır. 1 hafta daha burada kalacağım yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar bu fotoğraflar tepe bölgelerde bulunmaktadır ve eski yerleşim olduğu kesindir. İl: Sivas
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
fotoğrafları yükliyemedim ve elimde bir çok fotoğraf var şöyle bir çözüm yapsam acaba olurmu. Yeni bir facebook profili alsam ve bütün fotoğrafları yükleyip linki mesaj olarak yazsam bakmak isteyenler oradan baksa ve yorumlarını yazsa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
elmas,senin dediğin çok zahmetli iş.Ben şahsen faceboka girip sonra senin resimlerini bulup yorum yapmaya falan hiç uğraşamam.Çoğu arkadaşın da uğraşacağını sanmıyorum.
Sen en iyisi resimleri yükle de,şöyle ağız tadıyla geniş geniş yorum yapalım. ![]() Olurmu kardeş??? ![]()
![]() |
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Buraya faceden daha rahat yüklersin yok burası zor illa face dersen bir grubumuz var seyrani diye oraya da yükleyebilirsin
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|