|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
neden kimse yorum yapmıyor
anlamsız işaretlere bir sürü yorum gelirken, anlamlı işaretlere nedense yorum yok. Bu davranış bence sitrnin kalitesini düşürür diye düşünüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm arkadaşım sen sitenin kalitesini düşünme boşver o bi iki yorumla düşmez ama çektiğin resmin kalitesini dersen benim yaşım 65 inan bişey görmüyorum işareti daha net ve anlaşılır çekersen bak herkes nasıl yorum yapacak teşekkürler DAYI
![]() |
#4 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kabartmanın nerde oldugunu bilsek bende goremedim arkadaşım kusura bakma sen en iyisimi sadece işareti çek arkadaşlar yorun yapar saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]()
sanırım bu defa inşallah görürsünüz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm arkadaşlar üstteki fotoğrafı masa üstüne alıp büyütürseniz sağ üstteki elektirik bağlantısının yanında oma yuvarlak ve ikitanede üst üste kabartma yılan gözüküyor tebessüm kardeş bunlardan bahsediyor galiba lütfen yardımcı olalım saygılarDAYI
![]() |
#7 |
Üye
![]()
dayı sizinde tecrübelerinizden faydalansak iyi olur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
yine yorum yapılmadı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
Selamünaleyküm tebessüm usta bu tür işaretlere herzaman rastlanmadığı için arkadaşlarda biraz tereddüt var galibaama genelde ev işaretleri dış yani sokak kapısı dediğimiz kapının etrafında yoğunlaşır ve içerde devam eder fakat bu işaret hiç olmaması gereken yerde nedenini pek anlamış değilim ama mutlaka bi anlmı vardır tabi bekliyelim bakalım bi yorum yapan çıkacakmı
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|