|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar aşağıda şekli az çok çizdim elimden geldiğince arkadaşın anlattığı şey buna benze bişey.
Kaya üzerinde 5 yılan var hepsinin kafası ortada birleşiyor.Bunların kafalarının hizasından aşağıdan yukarıya bi yılan kayayı tam ortadan ikiye böler gibi uzunlamasına süzülüyor gibi dedi. Ayrıca bu her iki işaretinde tam sağında parmakları tam aşağıda çizdiğim gibi bir sol el bulunuyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum. Arkadaşa bilgi verecem.Şimdiden hepinize tşkler. Agabey |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar ben eli altı parmak çizmişim
![]() Kusuruma bakmayın işte.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A konuyu iki yerde açmışsınız resim olmadan çizim üzerine vere ceğimiz cevaplar sizleri yanıltır resimlerini atarsanız siteye detaylı açıklama yaparız saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşımburası mezarlık bolgesi diyor iki mezarlıgın arasından kervan yolu geçiyor parası varmı desen tabiki var fotografı olsaydı sana yanıt verirdik arkadaşlarımız yorum yaparlar yardımc olurduk iki yatık tepe diyor arası yol saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
Cevap Yazan beni aydınlatan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ayrıca Fotoğraf içinde arkadaşıma sorayım gönderebilecekmi bana. Bu konularda yeni olduğum için bana anlatılanı sizlerle paylaşmak istedim. Hepimiz içinde iyi bir çalışma olacağı düşüncesindeyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|