|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Kardeşim Bu Rada Benim Gördüğüm Kadariyla Ya Kare Oyma Yada Merdiven
Ama Kare Oyma Gibi Duruyor Karşinda Yani Kayanin Karşisinda Ne Var Yada Etrafinda Söylersen Sevinirim
![]() |
#12 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
şimdi kardeşim
işaret güzel bişeyi iafade ediyor lakin zor hem tuzagı var hemide girşi çok zor
![]() |
#13 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
osmalı kardeşim neden burda iniş şeklinde gösterdin..çıkışolamazmı burda.yani bir ömerdiven gibi.
gerçiona merdivende denmez,baksana ne aşagı taraftan daralma var nede yukardan,bana göre orda değğil..etrafında ve kayanın arkasında ne var onu öğrenelim saygılar
![]() |
#14 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 38017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım abılerım. bız bolgenın yabancısı oldugumuz ıcın sadece ısaretı cekıp ayrılmıstık bolgeden cevre arastırması yapamamıstık sızden aldıgım tuyolarla yaptıgım cevre ıncelemesınde basamakların tam karsısında 30 m kadar mesafelı bu yerde acılmıs kaya mezarı bulduk istihkam abı allah razı olsun hedef oniki tam dedıgın gibi cıktı cok sagol
Daha oncede dedıgım gıbı bu sıtenın onu acık ve onca sıte gordum ama bu derece net hedef verenı gormedım sebeb olanlardan allah razı olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bak arkadasım sana o cakıllar sadece oradamı yoksa ker yerdemı var demıstım sen bana cevap vermemıstın
eyerkı cevabını verseydın cevabını alacaktın yınede tesekkurler |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. yalnız burda mezarlar sıralı olmalı baska acılan varmı tek mezar değildir ...
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
evet güzel bi çalışma oldu
. |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kaç tane basamak varsa o kadar mezarınız olacak
açılmış mezara göre gerisini aynı aralıklarla bulabilirsiniz yani ikincisini bulun diğerlerinin mesafesi aynı |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Üye
![]()
evet mezarların 4 tane olacak biri açılmış geri kalan 3 tane ve her birinin aralığıyaklaşın 1 buçuk yada 2 mt olacak iyi bak oralara aynı hizada olaca hepsi
saygılar
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|