|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar burası duz ovada bır tepe ovayada papaz ovası dıyorlar
yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgılı detay dostum;
tek cephe fotolarla sonuca ulasmak mumkun degıldır. cevre fotoları ile cografı tarıhı acıklamayıda ekleyınız oyle yorum yapalım aksı halde at gozlugu takmıs oluruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tamam usta
abı burası sıt alanı tarıhı cok eskı soyle dıyebılırım hrıstıyanların 4 buyuk kıtabı koyupta masayı salladıkları yer usta kusura bakma cok foto vardı bılgısayarı degıstırdıgım ıcın bunlar kaldı ben bunu biraz bilgi amaclı yukledım istihkam usta ne dersın guzelmı abi burası dedıgım gıbı duz ovada daglık olan yerde ve ben 11 adet papaz saymıstım orada vede askerler var |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
güzel resimler demek lazım.istikham usta haklı birazda çevresi olsa iyi olurdu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bence harika bir güzellikler ülkesi yurdumuz
tam bir açık hava müzesi böyle güzellikleri hiç olmazsa sizlerin sayenizde gezmiş gibi oluyoruz elinize sağlık emeğinize sağlık çok teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tecrübeli Üye
![]() Alıntı:
oda defınecılerden nasıbını almıs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Degerli datay kardesım;
anlasılan at gozluguyle hareket edecegız pekı oyle lsun benden gunah gıttı ![]() Sevgılı kardesım; hemen hemen degerlı butun kaya mezarlarında kaya mezarı menfezlerının ust taraflarına butur kabartmalar ıslenmıstır orneklerle sabıttır. bılıyorsun papaza dını sembolıze eder papaz ve askerlerınbır arada kullanılması ısın ılgınc tarafı ama suda varkı bazen erkeklere asker kıyafetı gydırılebılyıor ama bu o erkegın asker oldugu manasını tasımıyor. DETAY kadesım; 2. resımde sag tarafta gorulen dort kose bır fıgur var tam cephe fotosu olmadıgından ne oldugunu secemıyorum ancak tahmınım o kı o bır kline(sedir) yanı onun uzerıne yattıgı musalla tası. sonuc olarak burada degerlı bır veya bırden fazla kayaya oyulmus kaya mezarları olabılecegı umıdı var bende bunlarda buyuk ıhtımal o kabartmaların en fazla 1-2 m cevresınde olabılır dıye dusunuyorum.... ayrıca bolgede bolca degerlı lahıt mezarla bulunmaktadır lutfen bunlarıda arastırınız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
usatam elıne dılıne saglık
abi buraya foto cekmek için gidecek yıne gıdecem tesekkurler |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bizim definecilerde de ne azim be kardeşim düz duvara bile tırmanıp güzelim işaretleri tahrip etmişler.pes yani
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Tecrübeli Üye
![]() Alıntı:
su dagda var desem inankı odagı varya tas ocagı gıbı dagı kaza kaza bıtırıler bır selale var dıye 9 metre kazan kısılerı gordum yanı usta bu hıc bısı degıl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|