|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cok guzel resımler elıne saglık
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. detay arkadasım burada güzel mezarlar var cünkü buradaki papazlar ayin yapar vaziyette değil bir tabut icinde görünüyorlar ... ikinci mesele ise burada bu papazların hem kendi mezarları var hemde büyük bir malı askerleri bekliyor o askerler papazrların cinlileridir ... burada büyük bir tılsım oldugundan eminim vede saglam mal vardır ...
burda lahit mezarlar vada kaya mezarlar bulunmakta ama cok cok zor iştir hiç birinin bulundugunuda düşünmüyorum cünkü kolay bir iş değil ... resimde işaretlediğim alan kare oymamdır tam belli olmuyor ... burası tarihi yerlerşim yerinden bir miktar uzakta olması gereken bir yer ??? cevrede öyle bir tarihi yerleşim yeri varmıymıs??? saygılar ![]()
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustam elıne saglık
dedıgın gıbı usta tam bır tarıh İZNİK burası bıraz uzak haklısın usta bırde bunun altında affına sıgınıyorum vajına ve penıs vardı oradan bişiler bulundu ama bunlarla alakalı oldugunu sanmıyorum bıde orası oyma tesekkurler |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet arkadaslar bu papazlara baska yorum yokmu
su işcilige bak evet yorun beklıyorun |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 67016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a.stede çözülmüş Mali Alinmiş Işaret örneğ Olarak Kabul Edersek.bu Kabartmali Duvarin Tam Altini Kaz Zemin Altinda Fazlada Değil Iki Metrede Mezar Odasi Olucak Sende Br şansini Dene Belki Seninde Kismetin Vardir Hayirli Olsun
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eline sağlık detay sta resim güzel komagena ustamın dediği gibi bi şansını dene bencede belki unutmuşlardır
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşlar...öncelikle papazlara ait mezar odalarında papazlar mumyalanmış durumdadırlar...çünkü bir papazın kral kadar değeri vardı.bu arada arkadaşın kilise nerede? bu kabartmaların sırt kısmında kilise olması gerekiyor.genelde batıya bakan tarafda olur kiliseler...diyeceksin ki kilise ne alaka kilisede çan olur..ve çanların tokmağı altındır daha güzel ses çıkatsın diye:d bırak mezarları açması hiçde kolay değil..hem zaten tuzaklı....kaç asker saydın? kaç tane papaz saydın? sana bulunan tuzak sayısını vericem.
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a ustalar burası sit alanı ve üstünde bayrağımız dalgalanmakdadaır ve yunanlıların ellerinde belgeside vardır.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 122017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a
bence güzel mezarlar var hemde 15 m gecmeyen uzaklikta oda icinde statüsü yüksek kisilere ait birden fazlada oda olabilir selametle.
inandim rabbimin kitabi kur´anina diyipte insanlarin dünya düsüncelerinin pesine düsünler aciz ve ölümlü insanlarin düsünceleri ve ilkelerini ALLAH´in emirlerinden , yasaklarindan ve ilminden üstün görerek (ALLAH in ayetlerini bir kenara atip)ölümlü insanlarin dünya düsüncelerini benimseyip hayatina gecirenlere ne denir ???? 12:106 - Onların çoğu şirk koşmadan Allah'a iman etmezler (imanlarına az çok bir şirk karıştırırlar). 4:116 - Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında dilediğini bağışlar. Allah'a ortak koşan, muhakkak ki, derin bir sapıklığa düşmüştür. kur´an hayattir, ALLAH´in kelamidir, emirdir ,ögüttür ,kur´an gercek ahlaktir ,insanlari uyaran ,ALLAH ´a ulastiran yegane ve dosdogru bir yoldur vesselam |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|